SilverFast Ai - UMAX Powerlook (Mac) for Mac

SilverFast Ai - UMAX Powerlook (Mac) for Mac 6.6.1r6

Mac / LaserSoft Imaging / 314 / Целосни спецификации
Опис

SilverFast Ai - UMAX Powerlook (Mac) за Mac е моќен софтвер за скенер кој нуди подобрени функции како што се 64 битни HDRi, мулти-експозиција, iSRD, калибрација на скенерот IT8 и калибрација на печатач ICC, карактеристики на Kodachrome, автоматска рамка, автоматско острење, гама -Оптимизација, NegaFix и филмови за почетници. Овој софтвер е дизајниран да ги задоволи потребите на сите корисници - од почетници до експерти.

SilverFast SE за почетници обезбедува лесен за користење интерфејс со основни карактеристики кои се совршени за оние кои се нови во скенирањето. SilverFast Ai е дизајниран за напредни корисници на кои им е потребна поголема контрола врз нивните скенирања. И SilverFast Ai Studio е врвното решение за експерти кои бараат скенирање со највисок квалитет.

LaserSoft Imaging нуди индивидуално приспособени решенија за стотици скенери со рамно лежиште, филмски скенери и дигитални камери, искористувајќи го целосниот потенцијал на секој уред. Со прегледот на софтверот SilverFast можете да изберете од низа опции, вклучувајќи:

- SilverFast SE/Ai (софтвер за скенер): софтверот за скенер сам по себе, за совршено скенирање

- SilverFast HDR (софтвер за сликање): 48-bit/64-bit HDRi обработка на слика

- Обработка на RAW податоци: PhotoShop е застарен

- SilverFast Archive Suite (Ai + HDR): комбинација на скенер и софтвер за сликање

- Оптимална алатка за архивирање: архивирајте ги вашите слики користејќи работен тек на RAW

- Софтвер за дигитална камера: оптимизирајте ги и архивирајте ги вашите слики користејќи работен тек на RAW

-Silverfast PrinTao (софтвер за печатач): лесно, но вистинско печатење во боја како што ви треба

Silverfast беше награден од EDP како најдобар софтвер за управување со бои во 2008 година. Калибрирајте го вашиот скенер или печатач или дури и вашиот дигитален фотоапарат користејќи висококвалитетни цели за калибрација од LaserSoft Imaging за да постигнете вистински резултати во боја.

Една карактеристика што многу фотографи ја претпочитаат во овој софтвер за скенер е неговата подобрена алатка за отстранување прашина и гребнатини iSRD; може да се користи дури и на Kodachromes!

Со ова моќно решение за скенирање при рака, можете да додадете вредност на вашата моментална опрема без да купувате нов хардвер со користење на Silverfast.

Како заклучок, Silverfast AI - UMAX Powerlook(Mac) за Mac обезбедува одлично искуство при скенирање со својот широк спектар на функции кои ги угостуваат сите нивоа на корисници. Неговата способност да работи со различни типови уреди го прави идеален избор меѓу фотографите кои бараат висококвалитетни скенирања. Наградуваниот систем за управување со бои обезбедува прецизни бои додека ги калибрира уредите со висококвалитетни цели за калибрација од LaserSoft Imaging. Дополнително, демо верзиите достапни на Windows и Macintosh го олеснуваат испробувањето на ова од кога било досега. неверојатен производ пред да донесете каква било одлука за купување. Па зошто да чекате? Преземете сега и почнете да доживувате скенирање со подобар квалитет денес!

Целосни спецификации
Издавач LaserSoft Imaging
Страница на издавачи http://www.silverfast.com/
Датум на издавање 2010-02-16
Датум на додавање 2010-03-31
Категорија Возачи
Под категорија Возачи на скенер
Верзија 6.6.1r6
Барања за ОС Mac OS X 10.3.9/10.4 Intel/10.4 PPC/10.5 Intel/10.5 PPC/10.6 Intel
Барања supported scanner
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 314

Comments:

Најпопуларни