SyncPhone-PlugIn for Mac

SyncPhone-PlugIn for Mac 0.8b

Mac / SyncByte Solutions / 138 / Целосни спецификации
Опис

SyncPhone-PlugIn за Mac: врвен приклучок во адресарот за вашиот телефон Siemens Gigaset SX 353

Дали сте уморни од рачно бирање телефонски броеви на вашиот телефон Siemens Gigaset SX 353? Дали сакате да има полесен начин за управување со вашите контакти и остварување повици од вашиот компјутер? Не гледајте подалеку од SyncPhone-PlugIn за Mac, универзалниот 32/64-битен бинарен приклучок за адресар кој ќе го револуционизира начинот на кој го користите телефонот.

Со SyncPhone-PlugIn, можете лесно да бирате кој било избран телефонски број со вашиот телефон Siemens Gigaset SX 353 поврзан со USB. Овој моќен софтвер е дизајниран да го рационализира вашиот работен тек и да ја зголеми продуктивноста со елиминирање на потребата да се префрлате помеѓу уредите или рачно да внесувате броеви.

Но, тоа не е сè – SyncPhone-PlugIn постојано се развива и подобрува. Додека е сè уште во развој и не е тестиран со различни конфигурации, идните верзии ќе поддржуваат дополнителни Siemens Gigaset и T-Com Sinus телефони, ќе нудат скокачки прозорци на екранот за дојдовни повици (Caller-ID), ќе обезбедуваат опции за конфигурација и управување на телефонот, овозможете синхронизација од адресарот, па дури и вклучете можности за емулација на модем и факс.

Во неговото јадро, SyncPhone-PlugIn е алатка која мора да ја има секој што се потпира на нивниот телефон Siemens Gigaset SX 353 како основно средство за комуникација. Без разлика дали сте зафатен професионалец со жонглирање со повеќе клиенти или родител кој останува дома кој се обидува да одржува контакт со членовите на семејството низ градот или низ целиот свет, овој софтвер ќе ви го поедностави животот на безброј начини.

Па зошто да чекаме? Преземете го SyncPhone-PlugIn денес и искусете ја моќта на беспрекорната комуникација на вашите прсти! Имајте предвид дека иако се стремиме да обезбедиме компатибилност со што е можно повеќе системи, користењето на овој софтвер е на ваш сопствен ризик. Сепак, уверени сме дека штом ќе го испробате сами, ќе се запрашате како некогаш сте успеале без него.

Целосни спецификации
Издавач SyncByte Solutions
Страница на издавачи http://www.syncbyte.de
Датум на издавање 2010-04-05
Датум на додавање 2010-04-05
Категорија Софтвер за продуктивност
Под категорија Софтвер за управување со контакти
Верзија 0.8b
Барања за ОС Mac OS X 10.4 Intel/PPC, Mac OS X 10.5 Intel/PPC/.6 Intel, Mac OS X 10.6/Intel
Барања
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 138

Comments:

Најпопуларни