Poker Ghost for Mac

Poker Ghost for Mac 3.1.1

Опис

Poker Ghost за Mac - Врвен асистент за покер

Дали сте уморни да играте Texas Hold'em онлајн и да не знаете дали да повикате, подигнете или преклопите? Дали сакате да има начин да ја анализирате вашата игра и да донесувате подобри одлуки? Не гледајте подалеку од Poker Ghost за Mac!

Дизајниран исклучиво за корисници на Mac, Poker Ghost е првиот покер асистент кој користи технологија за препознавање говор. Со својот гласовно управуван интерфејс, анализата на вашата онлајн игра Texas Hold'em никогаш не била полесна или позабавна! Едноставно седете и играјте ја вашата игра додека му кажувате на вашиот Mac картичките што доаѓаат со вашиот глас. Кога ќе бидете подготвени, кажете „Пресметај“ и гледајте како Poker Ghost доаѓа со својата анализа без да кликне на ништо!

Секоја одлука што ја донесувате кога играте Texas Hold'em - дали да повикате, кренете или преклопите - се заснова на тоа колку мислите дека вашата рака е силна во однос на бројот на играчи со кои се соочувате. Со напредните алгоритми и алатките за статистичка анализа на Poker Ghost, никогаш не било поедноставно одредувањето на процентуалната шанса дека вашата рака е најсилната рака од останатите играчи.

Но, што го издвојува Poker Ghost од другите покер асистенти на пазарот? Неговиот интуитивен интерфејс управуван со глас овозможува беспрекорна интеграција во која било онлајн игра Texas Hold'em. Нема повеќе кликање на копчињата или навигација низ менијата - едноставно зборувајте во микрофонот на вашиот компјутер и дозволете Poker Ghost да ја заврши целата работа!

И со целосно функционален бесплатен пробен период кој ви дава 25 пресметки на коефициенти бесплатно, нема причина да не го пробате денес! Ако сакате да продолжите да го користите надвор од тие 25 пресметки, едноставно купете клуч за регистрација за да ја отклучите неограничената употреба.

Па зошто да чекаме? Преземете го Poker Ghost за Mac денес и преземете ја контролата врз вашата онлајн игра Texas Hold'em како никогаш досега!

Целосни спецификации
Издавач Candywriter
Страница на издавачи http://www.candywriter.com
Датум на издавање 2010-05-15
Датум на додавање 2010-04-14
Категорија Игри
Под категорија Игри на табла
Верзија 3.1.1
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.5 PPC, Mac OS X 10.5 Intel, Mac OS X 10.6 Intel
Барања Mac OS X 10.5 or higher
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 3382

Comments:

Најпопуларни