Model2Icon for Mac

Model2Icon for Mac 1.15

Опис

Model2Icon за Mac: Ултимативна алатка за подобрување на работната површина

Дали сте уморни од истите стари здодевни икони на вашиот десктоп? Дали сакате да додадете допир на креативност и персонализација на вашиот компјутер? Не гледајте подалеку од Model2Icon за Mac, врвната алатка за подобрување на работната површина.

Model2Icon е моќен софтвер кој ви овозможува да конвертирате 3D модели во икони за Windows и Mac OS X. Со овој софтвер, можете да најдете многу модели на Интернет и да ги претворите во икони за употреба на вашиот десктоп, во апликации и многу повеќе. Без разлика дали сте графички дизајнер или само некој што сака да додаде малку вкус на својот компјутер, Model2Icon е совршено решение.

Една од најдобрите работи за Model2Icon е колку е лесно да се користи. Со само едно дејство, можете да конвертирате кој било 3D модел во икона што е подготвена за употреба на вашата работна површина. Ова значи дека дури и ако немате искуство со графички дизајн или креирање икони, сепак можете лесно да креирате прекрасни икони.

Друга одлична карактеристика на Model2Icon е неговата поддршка за иконите на Windows Vista 256x256 со алфа канал и новите икони Leopard 256x256 Mac OS X. Ова значи дека без разлика кој оперативен систем го користите, Model2Icon ве покрива.

Но, можеби една од најимпресивните карактеристики на Model2Icon е неговата способност да ги приспособува 3D моделите пред да ги претвори во икони. Ова значи дека ако има нешто специфично за моделот што не функционира баш како икона (како боја или текстура), тогаш може лесно да се прилагоди пред конверзија.

А кога зборуваме за компатибилност - не само што Model2Icon поддржува оперативни системи Windows Vista и Mac OS X, туку поддржува и популарни формати на датотеки како што се 3DS и MD3 формат на датотеки што го олеснува започнувањето со создавање додатоци за работната површина прилагодени од кога било досега!

Значи, без разлика дали барате лесен начин да го персонализирате вашиот компјутер или сакате нешто понапредно како прилагодување текстури или бои - не гледајте подалеку од Model2icon! Тоа е кориснички интерфејс во комбинација со моќни карактеристики го прават овој софтвер совршен за секој што сака да го подобри своето компјутерско искуство!

Целосни спецификации
Издавач Binerus
Страница на издавачи http://www.binerus.com
Датум на издавање 2010-04-16
Датум на додавање 2010-04-16
Категорија Подобрувања на работната површина
Под категорија Алатки за икони
Верзија 1.15
Барања за ОС Mac OS X 10.4 PPC, Mac OS X 10.5 PPC, Macintosh, Mac OS X 10.4 Intel, Mac OS X 10.5 Intel, Mac OS X 10.6 Intel
Барања Mac OS X 10.4 - 10.6
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 81

Comments:

Најпопуларни