Facebook Exporter for iPhoto for Mac

Facebook Exporter for iPhoto for Mac 1.0.7

Опис

Facebook Exporter за iPhoto е моќен приклучок кој им овозможува на корисниците на Mac лесно да ги извезуваат своите фотографии од iPhoto директно на нивната сметка на Facebook. Овој бесплатен софтвер е дизајниран да го направи споделувањето на вашите фотографии на Facebook што е можно полесно и беспрекорно.

Со Facebook Exporter за iPhoto, можете брзо и лесно да ги прикачувате омилените фотографии од вашиот Mac компјутер на вашата сметка на Facebook. Без разлика дали споделувате слики од одмор со пријателите или објавувате снимки од семејството, овој приклучок го прави едноставно и без проблеми.

Една од клучните придобивки од користењето на Facebook Exporter за iPhoto е неговата леснотија на користење. Софтверот беспрекорно се интегрира со iPhoto, така што не мора да се грижите за комплицираните процеси на поставување или конфигурација. Едноставно инсталирајте го приклучокот, изберете ги фотографиите што сакате да ги споделите и кликнете „Извези“ - толку е лесно!

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата флексибилност. Можете да изберете на кои албуми на вашата сметка на Facebook сакате да ги прикачувате вашите фотографии, со што ќе го олесните организирањето и управувањето со сите ваши онлајн колекции на фотографии.

Дополнително, Facebook Exporter за iPhoto нуди низа опции за приспособување што ви овозможуваат да го приспособите процесот на поставување според вашите преференции. На пример, можете да изберете дали да вклучите наслови или ознаки за фотографии кога поставувате слики или не.

Генерално, ако барате лесно за користење решение за споделување на вашите омилени фотографии на Facebook од вашиот Mac компјутер, тогаш не гледајте подалеку од Facebook Exporter за iPhoto! Со својот интуитивен интерфејс и моќните карактеристики, овој бесплатен приклучок сигурно ќе стане суштинска алатка во дигиталниот комплет алатки на секој корисник на Mac.

Клучни карактеристики:

- Лесна интеграција со iPhoto

- Непречен процес на прикачување

- Прилагодливи поставки

- Можност за поставување слики директно во одредени албуми

- Бесплатно преземање

Системски барања:

Facebook Exporter за iPhoto бара Mac со OS X 10.6 Snow Leopard или понови верзии.

Како да се користи:

Користењето на Facebook Exporter за iPhoto не може да биде полесно! Еве неколку едноставни чекори:

1) Преземете го приклучокот од нашата веб-страница.

2) Инсталирајте го приклучокот следејќи ги дадените упатства.

3) Отворете го iPhoto.

4) Изберете една или повеќе фотографии што сакате да се прикачат на Фејсбук.

5) Кликнете на „Датотека“ во лентата со мени во горниот лев агол > Кликнете „Извези“.

6) Изберете „Facebook“ во табулаторот „Export“ > Најавете се на facebook ако ви биде побарано.

7) Изберете албум каде што треба да се прикачат овие слики > Додај наслов (ако е потребно).

8) Кликнете на копчето „Извоз“ во долниот десен агол.

Заклучок:

Како заклучок, ако барате ефикасен начин да ги споделите сите тие неверојатни моменти снимени преку фотографии со пријателите и семејството на платформите за социјални медиуми како Фејсбук, без да ги расфрлате низ различни уреди и папки, тогаш не гледајте подалеку од „извозник на Фејсбук“. Тоа е алатка која мора да ја има во арсеналот на секој Mac-корисник кој ја сака фотографијата и социјалните медиуми подеднакво!

Преглед

Facebook Exporter за iPhoto за Mac има единствена улога. Facebook Exporter за iPhoto за Mac е приклучок за iPhoto што ви овозможува да ги извезувате вашите фотографии од iPhoto во вашата сметка на Facebook. Апликацијата е бесплатно преземање што брзо се инсталира.

За да го користите Facebook Exporter за iPhoto за Mac, ја отворате вашата апликација iPhoto и ги избирате сликите што сакате да ги извезете на Facebook. Ако сакате, можете да изберете повеќе слики. Откако ќе ги изберете сликите, со користење на опцијата Сподели автоматски ќе започне извозот на вашата сметка на Facebook. Се разбира, треба да обезбедите ингеренции за Facebook за да функционира процесот. Ова значи дека треба повторно да се најавите на Facebook за да го користите приклучокот за извозник на Facebook за iPhoto за Mac, дури и ако Facebook е веќе активен. Бидејќи апликацијата ги синхронизира сликите помеѓу iPhoto и Facebook, ова е неопходен чекор.

Го користевме Facebook Exporter за iPhoto за Mac за да прикачуваме многу слики, иако имавме повремени проблеми со означените фотографии. Сепак, очекуваме оваа идиосинкразија брзо да се поправи. Иако е едноставна апликација, Facebook Exporter за iPhoto за Mac ќе биде хит кај обожавателите на Facebook кои постојано ја ажурираат својата страница со нови слики.

Целосни спецификации
Издавач Facebook
Страница на издавачи http://facebook.com
Датум на издавање 2010-04-28
Датум на додавање 2010-04-28
Категорија Комуникации
Под категорија Софтвер за бирање
Верзија 1.0.7
Барања за ОС Mac OS X 10.4 PPC, Mac OS X 10.5 PPC, Macintosh, Mac OS X 10.4 Intel, Mac OS X 10.5 Intel, Mac OS X 10.6 Intel
Барања iPhoto 5 or higher
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 114357

Comments:

Најпопуларни