iXiu for Mac

iXiu for Mac 1.6

Опис

iXiu за Mac: врвна алатка за управување со таблата со исечоци

Дали сте уморни од постојано префрлање помеѓу различни програми за да копирате и залепите информации? Дали се соочувате со тешкотии да ги следите сите работи што сте ги копирале, особено кога работите на повеќе проекти одеднаш? Ако е така, iXiu за Mac е решението што го баравте.

iXiu е моќна алатка за подобрување на работната површина што ја прави вашата таблата со исечоци видлива и лесно достапна. Со iXiu, можете да копирате и залепите повеќе ставки од која било програма и да ги складирате на проѕирен панел што се наоѓа под лентата со мени. Ова значи дека сите ваши копирани ставки се на само еден клик, без разлика која програма ја користите.

Но, iXiu не е само да ја направи вашата таблата со исечоци повидлива. Дизајниран е и да помогне во рационализацијата на вашиот работен тек со тоа што ќе ви овозможи да ја испратите вашата таблата со исечоци на друг локален корисник iXiu. Оваа функција заштедува време и мака со елиминирање на потребата од е-пошта или други методи за споделување датотеки.

Значи, без разлика дали сте зафатен професионалец со жонглирање со повеќе проекти или едноставно некој што сака полесен начин за управување со нивната таблата со исечоци, iXiu има се што ви треба.

Клучни карактеристики:

- Видлива табла со исечоци: со iXiu, сите ваши копирани ставки се зачувуваат на проѕирен панел сместен под лентата со мени. Ова значи дека тие се секогаш на дофат, без разлика која програма ја користите.

- Повеќе ставки: за разлика од традиционалните табла со исечоци кои дозволуваат само една ставка во исто време, iXiu ви овозможува да копирате и залепите повеќе ставки од која било програма.

- Испрати таблата со исечоци: Дали треба да споделите нешто со друг локален корисник? Нема проблем! Со функцијата „Испрати таблата со исечоци“ на iXiu, споделувањето информации никогаш не било полесно.

- Приспособливи поставки: сакате да промените колку долго копираните ставки ќе останат во панелот или колку ставки може да се складираат одеднаш? Нема проблем! Со приспособливите опции за поставки, лесно е да се прилагоди iXiu за да одговара на вашите потреби.

- Интерфејс лесен за користење: без разлика дали сте нов на Mac или искусен корисник, навигацијата низ интерфејсот на iXui е едноставна и интуитивна.

Придобивки:

1. Зголемена продуктивност:

Со неговата способност да складира повеќе копирани ставки на едно место и да ги направи лесно достапни преку различни програми, iXiucan помага да се зголеми продуктивноста со намалување на времето поминато за префрлување помеѓу апликациите.

2. Рационализиран работен тек:

Дозволувајќи им на корисниците лесно да ја споделат својата таблата со исечоци со други локални корисници, iXiu може да помогне да се насочи работниот тек и да се елиминираат непотребните чекори, како што е испраќањето на датотеките напред-назад.

3. Приспособливи поставки:

Со приспособливите опции за поставки, iXiu може да биде приспособен да одговара на индивидуалните преференци и стилови на работа, што го прави идеална алатка за секој што сака да го оптимизира својот работен тек и да ја зголеми продуктивноста.

Заклучок:

In conclusion,iXiuforMacis an essential desktop enhancement toolfor anyone lookingto improve theirworkflowand boost productivity.With its abilityto makeyourclipboardvisible,easilyaccessible,andshareablewithotherlocalusers,it offersa unique setof featuresnot foundin traditionalclipboards.And withcustomizablesettingsoptions,itcanbe tailoredtomeetthe specificneedsofindividualusers.So why wait?DownloadiXiutodayandstartenjoyingallthebenefitsofthispowerfultool!

Целосни спецификации
Издавач Insist
Страница на издавачи http://www.isticky.net
Датум на издавање 2010-04-29
Датум на додавање 2010-04-29
Категорија Подобрувања на работната површина
Под категорија Софтвер за клипборд
Верзија 1.6
Барања за ОС Mac OS X 10.4 PPC, Mac OS X 10.5 PPC, Macintosh, Mac OS X 10.3.9, Mac OS X 10.4 Intel, Mac OS X 10.5 Intel
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 77

Comments:

Најпопуларни