Adobe After Effects trial for Mac

Adobe After Effects trial for Mac CS5

Mac / Adobe Systems / 34775 / Целосни спецификации
Опис

Adobe After Effects е моќна софтверска алатка која им овозможува на корисниците да креираат неверојатни графики и визуелни ефекти. Без разлика дали работите во емитување и филм или доставувате работа преку Интернет и на мобилни уреди, софтверот Adobe After Effects CS5 ви овозможува да креирате револуционерна графика за движење и визуелни ефекти.

Со својот интуитивен интерфејс, Adobe After Effects им олеснува на корисниците од сите нивоа на вештини да создаваат анимации со професионален квалитет. Софтверот нуди широк опсег на алатки и функции кои им овозможуваат на корисниците да додаваат специјални ефекти, анимација, текст и повеќе на нивните проекти.

Една од клучните карактеристики на Adobe After Effects е неговата способност да работи беспрекорно со други производи на Adobe како Photoshop, Illustrator, Premiere Pro и Audition. Оваа интеграција им овозможува на корисниците лесно да увезуваат средства од овие програми во нивните проекти After Effects.

Друга извонредна карактеристика на Adobe After Effects е нејзината обемна библиотека со приклучоци. Овие додатоци може да се користат за да се додадат уште повеќе функционалности и креативни опции на софтверот. Некои популарни приклучоци вклучуваат Trapcode Particular за создавање ефекти на честички, Optical Flares за додавање на леќи и Element 3D за создавање 3D модели во рамките на програмата.

Покрај моќните карактеристики за креирање анимации и визуелни ефекти, Adobe After Effects вклучува и алатки за корекција на бои и композитирање. Корисниците можат да ги приспособат боите користејќи криви или тркала во боја или да го користат вградениот панел Lumetri Color кој нуди низа претходно поставени поставки дизајнирани од професионалци во индустријата.

Кога ќе дојде време да го извезете вашиот проект од пробната верзија на Adobe After Effects CS5 на Mac OS X, достапни се неколку опции, вклучувајќи извоз директно од програмата или користење на Media Encoder што ви овозможува поголема контрола врз вашите излезни поставки, како што се резолуцијата, брзината на слики , кодек итн.

Севкупно, ако барате моќна алатка која ќе ви помогне да ги подигнете вашите вештини за движечка графика, тогаш не гледајте подалеку од индустрискиот стандард на Adobe - After Effect. Со својот интуитивен интерфејс, обемна библиотека со приклучоци, беспрекорна интеграција со други производи на Adobe како Photoshop и Premiere Pro, заедно со напредни алатки за корекција на бои и композитирање - овој софтвер има се што им е потребно на професионалците во областа на графичкиот дизајн.

Целосни спецификации
Издавач Adobe Systems
Страница на издавачи https://www.adobe.com/?sdid=FMHMZG8C
Датум на издавање 2010-04-30
Датум на додавање 2010-04-30
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија Софтвер за анимација
Верзија CS5
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.5 Intel, Mac OS X 10.6 Intel
Барања None
Цена $999.00
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 34775

Comments:

Најпопуларни