Adobe Creative Suite Web Premium trial for Mac

Adobe Creative Suite Web Premium trial for Mac CS5.5

Mac / Adobe Systems / 2499 / Целосни спецификации
Опис

Adobe Creative Suite 5 Web Premium е моќен софтверски пакет дизајниран за програмери и дизајнери кои сакаат да создаваат неверојатни веб-страници и извонредни дигитални искуства. Ова сеопфатно решение ги вклучува сите алатки што ви се потребни за дизајнирање, развој и испорака на веб-содржини што ги исполнуваат најновите стандарди.

Со Adobe Creative Suite 5 Web Premium, можете да креирате веб-локации кои се оптимизирани за десктоп компјутери, таблети и паметни телефони. Софтверот вклучува низа функции што го олеснуваат дизајнирањето на одговорни распореди кои се прилагодуваат на различни големини на екранот. Можете исто така да ги користите интегрираните алатки на платформата Adobe Flash за да додадете интерактивни елементи како што се анимации, видеа и игри.

Една од клучните придобивки од користењето на Adobe Creative Suite 5 Web Premium е неговата способност да го рационализира вашиот работен тек. Софтверот беспрекорно се интегрира со други производи на Adobe како Photoshop, Illustrator и Dreamweaver. Ова значи дека можете лесно да внесувате графика од овие програми во вашите веб дизајни без да морате да се префрлате помеѓу апликациите.

Друга предност на користењето на Adobe Creative Suite 5 Web Premium е неговата поддршка за HTML5 и CSS3. Овие технологии се од суштинско значење за создавање модерни веб-локации кои работат на различни уреди и платформи. Со овој софтверски пакет, можете да ги искористите напредните функции како што се CSS3 транзиции и анимации без да морате рачно да пишувате сложен код.

Покрај неговите можности за веб-развој, Adobe Creative Suite 5 Web Premium вклучува и алатки за дизајнирање печатени материјали како брошури и флаери. Можете да користите InDesign CS5 или Acrobat X Pro за да креирате документи со професионален квалитет што се подготвени за печатење или дистрибуција преку Интернет.

Генерално, ако барате сеопфатно решение за производство на веб-локации засновани на стандарди и извонредни дигитални искуства на Mac компјутерите, тогаш не гледајте подалеку од пробната верзија на Adobe Creative Suite 5 Web Premium!

Целосни спецификации
Издавач Adobe Systems
Страница на издавачи https://www.adobe.com/?sdid=FMHMZG8C
Датум на издавање 2010-04-30
Датум на додавање 2010-04-30
Категорија Алатки за програмери
Под категорија Алатки за веб-страница
Верзија CS5.5
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.5 Intel, Mac OS X 10.6 Intel
Барања None
Цена $1,799.00
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 2499

Comments:

Најпопуларни