CSSEdit for Mac

CSSEdit for Mac 2.6.1

Опис

CSSEdit за Mac: Крајниот уредувач на листови со каскадни стилови

Во денешното дигитално доба, неопходно е да се има веб-локација што се издвојува од толпата. Со толку многу веб-локации кои се борат за внимание, важно е да имате посебен стил што ја издвојува вашата страница. Ова е местото каде што доаѓа CSSEdit - моќен уредувач на каскадни стилски листови дизајниран специјално за корисници на Mac.

CSSEdit го прави дизајнирањето на вашата веб-страница апсолутна радост. Со своите интуитивни визуелни уредници и моќни можности за прегледување, можете да видите како вашата страница се развива во реално време без да мора да отворите прелистувач. Без разлика дали сте искусен програмер или штотуку почнувате, CSSEdit има сè што ви треба за лесно да креирате прекрасни веб-страници.

Моќни можности за прегледување

Една од истакнатите карактеристики на CSSEdit се неговите моќни можности за прегледување. Со овој софтвер, можете точно да видите како ќе изгледа вашата веб-страница додека правите промени во CSS кодот. Ова значи дека нема повеќе да се префрлате напред-назад помеѓу вашиот уредувач на код и прелистувач - сè може да се направи во самиот CSSEdit.

Интуитивни визуелни уредници

CSSEdit може да се пофали и со интуитивни визуелни уредници кои ви дозволуваат лесно да ги менувате сите стилски атрибути. Без разлика дали ја прилагодувате големината на фонтот или ги менувате маргините и пополнувањето, сè може да се направи визуелно без да мора сами да пишувате никаков код.

Моќна изворна средина

За оние кои претпочитаат рачно да го кодираат својот CSS, CSSEdit нуди моќна изворна околина со интелигентна функционалност за автоматско комплетирање што ќе го направи пишувањето CSS-код побрзо и полесно од кога било досега.

Супериорни организациски способности

Управувањето со повеќе стилски листови може да биде застрашувачка задача, но не со CSSEdit! Овој софтвер нуди супериорни способности за организирање кои го прават управувањето со вашите стилски листови многу полесно од кога било досега. Можете да користите групи, стилови на филтри и многу повеќе - сето тоа во еден интерфејс кој е лесен за употреба.

Зошто да изберете CSSEdit?

Има многу CSS уредници на пазарот денес, па зошто да изберете CSSEdit? Еве само неколку причини:

- Моќни можности за прегледување

- Интуитивни визуелни уредници

- Моќна изворна околина

- Супериорни организациски способности

- Дизајниран специјално за корисници на Mac

- Лесен за користење интерфејс

Без разлика дали сте искусен програмер или штотуку почнувате со веб дизајн, CSSEdit има сè што ви треба за да креирате прекрасни веб-страници брзо и лесно. Па зошто да чекаме? Преземете го денес и започнете да создавате прекрасни веб-страници како никогаш досега!

Целосни спецификации
Издавач MacRabbit
Страница на издавачи http://www.macrabbit.com/
Датум на издавање 2010-05-17
Датум на додавање 2010-05-17
Категорија Алатки за програмери
Под категорија Алатки за кодирање
Верзија 2.6.1
Барања за ОС Mac OS X 10.4 PPC, Mac OS X 10.5 PPC, Macintosh, Mac OS X 10.4 Intel, Mac OS X 10.5 Intel, Mac OS X 10.6 Intel
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 3029

Comments:

Најпопуларни