iClean Folder Icons for Mac

iClean Folder Icons for Mac 1.2

Mac / AppleScripts by Tom X / 281 / Целосни спецификации
Опис

iClean Folder Icons for Mac е моќен софтвер за подобрување на работната површина што ви овозможува да ги избришете приспособените икони што биле залепени на вашите папки преку прозорецот „Добијте информации“. Исто така, ја брише невидливата датотека со икони од 4 KB, која може да заземе вреден простор на вашиот хард диск. Со iClean Folder Icons, можете лесно да ги исчистите иконите на папките и да ги подобрите перформансите на вашиот Mac.

Овој софтвер е дизајниран да биде лесен за користење и лесен за употреба. Едноставно повлечете и испуштете ги папките на врвот на оваа апликација и таа ќе ја избрише приспособената икона на папката и сите икони на подпапките. Пронаоѓачот ќе се освежи пред прозорецот за дијалог Потврда, за да можете да бидете сигурни дека сите промени се направени.

Една од клучните карактеристики на iClean Folder Icons е нејзината способност да заштеди време со автоматизирање на повторливи задачи. Наместо рачно да ја бришете секоја приспособена икона една по една, овој софтвер ви овозможува брзо да ги отстраните сите одеднаш со само неколку кликања.

Покрај тоа, iClean Folder Icons е многу приспособлив. Можете да изберете кои типови на датотеки или папки треба да се исчистат врз основа на нивната големина или датум на измена. Ова го олеснува одржувањето на вашиот Mac организиран и без неред.

Друга одлична карактеристика на iClean Folder Icons е нејзината компатибилност со повеќе верзии на macOS. Без разлика дали користите macOS Mojave или постара верзија како Yosemite, овој софтвер ќе работи беспрекорно со вашиот систем.

Генерално, ако барате едноставна, но моќна алатка за чистење на иконите на вашите папки на Mac, тогаш iClean Folder Icons дефинитивно вреди да се провери. Со својот интуитивен интерфејс и напредните функции, сигурно ќе стане суштински дел од комплетот алатки на секој Mac корисник!

Целосни спецификации
Издавач AppleScripts by Tom X
Страница на издавачи http://www.tomx-applescripts.hostzi.com/
Датум на издавање 2010-05-30
Датум на додавање 2010-05-30
Категорија Подобрувања на работната површина
Под категорија Алатки за икони
Верзија 1.2
Барања за ОС Mac OS X 10.4 Intel/PPC, Mac OS X 10.5 Intel/PPC/.6 Intel, Mac OS X 10.6/Intel
Барања
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 281

Comments:

Најпопуларни