HP 6500 All in One Printer for Mac

HP 6500 All in One Printer for Mac 10.3

Mac / Hewlett Packard Development Company / 41436 / Целосни спецификации
Опис

HP 6500 All in One Printer for Mac е софтвер за двигатели што ги обезбедува најновите ажурирања за да се осигура дека вашиот HP all in one печатач работи со најоптимална ефикасност. Ова бесплатно преземање за ажурирање на драјверот е дизајнирано специјално за корисници на Mac OS X и нуди софтвер со целосни функции и решение за двигатели, кое го содржи комплетното софтверско решение наменето за корисници кои сакаат повеќе од само основни драјвери.

Со овој софтвер, можете да добиете документи со професионален изглед за најниска цена по страница во споредба со другите инк-џет печатачи во својата класа. Дополнително, користи и до 40% помалку енергија од ласерските печатачи, што го прави еколошка опција.

Ова ажурирање на драјверот ги вклучува двигателот за печатење HP, HP Utility и, доколку е применливо за вашиот уред, софтверот HP Scan и драјверот за факс HP. Во Mac OS X 10.6 Snow Leopard се вклучени најновите драјвери за печатачи на HP, софтверот за скенирање, двигателите за факс (каде што е применливо) и комуналните услуги. Не треба повторно да инсталирате или преземате некој дополнителен софтвер на HP за целосно печатење, скенирање, факс и комунални функции.

Важно е да се напомене дека постарите верзии на овој софтвер не се компатибилни со Snow Leopard (Mac OS X v10.6). Затоа, се препорачува да не инсталирате повторно оригинални CD-а на Photosmart или Deskjet или веб преземања од претходните верзии на Mac OS X, како што се 10.3 или 10.5, бидејќи тие нема да работат со Snow Leopard.

Најновата верзија на овој софтвер компатибилна со Snow Leopard е вклучена во Mac OS X 10.6 што обезбедува оптимални перформанси и функционалност кога го користите вашиот HP сè-во-едно печатач на Mac компјутер.

Поддржани производи:

-Серијата сè-во-едно HP Officejet J6400

-Серијата сè-во-едно HP Officejet J5700

-Сè-во-едно печатач HP Officejet J4680c

-Сè-во-едно печатач HP Officejet J4660

-Сè-во-едно печатач HP Officejet J4580

-Сè-во-едно печатач HP Officejet J4540

Како заклучок, ако барате ефикасен начин да го одржувате непречено функционирање на вашиот сè во еден печатач на вашиот Mac компјутер, тогаш не гледајте подалеку од бесплатното преземање на ажурираната верзија на HP 6500 сите во едно двигател за печатачот достапна на нашата веб-локација денес!

Целосни спецификации
Издавач Hewlett Packard Development Company
Страница на издавачи http://www.hp.com/
Датум на издавање 2010-06-03
Датум на додавање 2010-06-03
Категорија Возачи
Под категорија Драјвери за печатачи
Верзија 10.3
Барања за ОС Mac OS X 10.5 Intel/10.6/10.6 Intel
Барања Mac OS X 10.6 Snow Leopard
Цена Free
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 41436

Comments:

Најпопуларни