Goodies Mail Stationery for Mac

Goodies Mail Stationery for Mac 5.0

Опис

Goodies Mail Stationery for Mac е моќен и разноврсен софтвер кој ви овозможува лесно да креирате неверојатни е-пораки. Без разлика дали се обидувате да импресионирате потенцијален клиент, да му посакате среќен роденден на вашиот колега или едноставно да го разубавите денот на вашиот пријател со најсмешната е-пошта од сите нив, овој софтвер ве опфати.

Со Goodies Mail Stationery за Mac, обичните зборови едноставно не се доволни. Овој софтвер доаѓа спакуван со обемна колекција на професионално дизајнирани шаблони кои ќе ви помогнат да додадете богатство и емоции на вашите е-пораки. Од елегантни дизајни до разиграни, има по нешто за секоја пригода.

Една од најдобрите работи за канцеларискиот материјал Goodies Mail за Mac е неговата леснотија на користење. Не ви се потребни никакви дизајнерски вештини или искуство за да креирате прекрасни е-пораки што ќе остават траен впечаток на вашите приматели. Едноставно изберете шаблон што одговара на вашите потреби, приспособете го со ваш сопствен текст и слики и притиснете Испрати.

Но, тоа не е се! Goodies Mail Stationery for Mac, исто така, ви овозможува дополнително да го приспособите изгледот и чувството на вашите е-пошта со додавање приспособени позадини, фонтови, бои и многу повеќе. Можете дури и да додавате анимации и звучни ефекти ако сакате да ги подигнете работите!

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата компатибилност со популарни клиенти за е-пошта како што се Apple Mail и Gmail. Ова значи дека без разлика од која платформа или уред користите за испраќање е-пошта, Goodies Mail Stationery за Mac ќе работи беспрекорно.

И најдобриот дел? Сето тоа е бесплатно! Тоа е точно - за разлика од други слични софтвери таму што наплаќаат големи такси за нивните услуги; Goodies Mail Stationery for Mac нуди сè потполно бесплатно.

Во краток преглед:

- Goodies Mail Stationery for Mac е лесен за користење софтвер кој им овозможува на корисниците да креираат неверојатни е-пораки.

- Широката колекција на професионално дизајнирани шаблони го олеснува додавањето богатство и емоции.

- Опциите за приспособување им овозможуваат на корисниците дополнително да ги персонализираат своите е-пошта.

- Софтверот работи беспрекорно на различни платформи и уреди.

- Најдобро од сè - потполно е бесплатно!

Па зошто да се задоволите со обичните стари здодевни е-пораки кога можете да користите Goodies Mail Stationery за Mac? Преземете го денес од нашата веб-страница!

Целосни спецификации
Издавач Jumsoft
Страница на издавачи http://www.jumsoft.com
Датум на издавање 2010-07-06
Датум на додавање 2010-07-06
Категорија Алатки за програмери
Под категорија Алатки за веб-страница
Верзија 5.0
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.5 PPC, Mac OS X 10.5 Intel, Mac OS X 10.6 Intel
Барања Mac OS X 10.5 or later
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 3184

Comments:

Најпопуларни