Colorize Your Photos for Mac

Colorize Your Photos for Mac 2.0

Опис

Colorize Your Photos for Mac е моќен домашен софтвер кој ви овозможува да креирате сопствени слики од книги за боење од дигитални фотографии. Со овој софтвер, повеќе не мора да се задоволувате со здодевни претходно направени слики од книги за боенки. Наместо тоа, можете да ја ослободите вашата креативност и да ја претворите секоја фотографија во прекрасна страница за боење.

Една од истакнатите карактеристики на Colorize Your Photos е неговата едноставност. Софтверот е неверојатно лесен за користење, дури и ако немате претходно искуство со уредување или дизајнирање фотографии. Сè што треба да направите е да влечете и испуштите слики од веб-прелистувачи или програми за уредување фотографии во интерфејсот на софтверот и тој автоматски ќе ги претвори во страници за боење.

Друга одлична карактеристика на Colorize Your Photos е неговата разновидност. Софтверот ги поддржува сите вообичаени формати на датотеки со слики, вклучувајќи JPEG, PNG, BMP, GIF и TIFF. Ова значи дека можете да користите која било дигитална фотографија како основа за вашата страница за боење.

Откако ќе ја креирате вашата страница за боење во Colorize Your Photos, има неколку начини да ја зачувате или испечатите. Можете да ја зачувате страницата како PDF-датотека што може лесно да се сподели со други или да се испечати дома. Алтернативно, ако претпочитате физичка копија од вашата креација, едноставно испечатете ја директно од софтверот.

Генерално, Colorize Your Photos for Mac е одличен избор за секој кој сака да додаде креативност и забава на своите дигитални фотографии. Без разлика дали сакате да создадете уникатни подароци за пријателите и членовите на семејството или едноставно сакате да се опуштите со некое терапевтско време за боење - овој софтвер има сè покриено!

Целосни спецификации
Издавач Boldjump
Страница на издавачи http://www.colorizeyourphotos.com
Датум на издавање 2010-07-30
Датум на додавање 2010-07-30
Категорија Домашен софтвер
Под категорија Софтвер за деца и родители
Верзија 2.0
Барања за ОС Mac OS X 10.4 PPC, Mac OS X 10.5 PPC, Mac OS X 10.5.6 Intel, Mac OS X 10.5, Mac OS X 10.5 Intel, Mac OS X 10.6 Intel, Macintosh, Mac OS X 10.4, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.4 Intel
Барања Mac OS X 10.4 - 10.6
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 363

Comments:

Најпопуларни