Wake Up for Mac

Wake Up for Mac 1.1

Mac / Matthieu Riolo / 6149 / Целосни спецификации
Опис

Дали сте еден од оние луѓе кои се борат да станат од кревет наутро? Дали повеќепати притискате на будилникот пред да се повлечете од креветот? Ако е така, Wake Up for Mac е решението што го баравте.

Wake Up е апликација за подобрување на работната површина дизајнирана специјално да ви помогне да се разбудите наутро. Овој будилник е толку досаден што гарантирано ќе го крене од кревет и оној што спие најдлабоко. Апликацијата е напишана во Objective-C и ги поддржува двата леопарди, што ја прави достапна за широк опсег на корисници.

Една од истакнатите карактеристики на Wake Up е неговата способност да ја постави јачината на звукот на вашиот систем на максимум кога ќе се вклучи алармот. Ова осигурува дека дури и ако спиете тешко, сепак ќе можете да го слушнете алармот и да се разбудите на време. Дополнително, ако претпочитате да заспиете слушајќи некоја убава амбиентална или серенада музика, Wake Up ве покрива.

Друга одлична карактеристика на Wake Up е неговата способност да го разбуди вашиот систем пет минути пред да почне да ѕвони. Ова значи дека вашиот компјутер не треба да работи цела ноќ само за да може да ве разбуди наутро.

Но, што го издвојува Wake Up од другите будилници на пазарот? За почеток, оваа апликација е дизајнирана имајќи го предвид корисничкото искуство. Неверојатно лесен за користење и интуитивен интерфејс го прави поставувањето аларми брзо. Можете брзо да поставите повеќе аларми за различни денови или повторливи настани со само неколку кликања.

Покрај тоа, Wake Up нуди опции за прилагодување кои им овозможуваат на корисниците да ги персонализираат своите аларми според нивните преференции. Можете да изберете од различни звуци и музички записи, како и да ги прилагодите нивоата на јачина на звук и интервали на одложување.

Генерално, ако рано будењето отсекогаш било предизвик за вас, тогаш не гледајте подалеку од Wake Up for Mac! Со своите моќни карактеристики и кориснички интерфејс, оваа апликација ќе се погрижи станувањето од кревет да стане задача без напор секој ден!

Целосни спецификации
Издавач Matthieu Riolo
Страница на издавачи http://code.google.com/p/screenwatcher/
Датум на издавање 2010-07-30
Датум на додавање 2010-07-30
Категорија Подобрувања на работната површина
Под категорија Аларми и софтвер за часовници
Верзија 1.1
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.5 PPC, Mac OS X 10.5 Intel, Mac OS X 10.6 Intel
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 6149

Comments:

Најпопуларни