Silent Fear Internet Radio for Mac

Silent Fear Internet Radio for Mac 1.0

Опис

Silent Fear Интернет радио за Mac: Вашата порта кон светот на музиката

Дали сте љубител на музика кој сака да истражува различни жанрови и да слуша радио станици од целиот свет? Дали сакате софтвер кој ви овозможува да ги снимате вашите омилени радио емисии и да ги зачувате на вашиот хард диск или MP3 плеер? Ако одговорот е да, тогаш Silent Fear Интернет радио за Mac е совршено решение за вас.

Silent Fear Internet Radio е софтвер за забава што ви овозможува да слушате и снимате интернет радио станици од целиот свет. Со својот кориснички интерфејс, лесно е да се движите низ илјадници радио станици и да ја пронајдете онаа што одговара на вашиот вкус. Без разлика дали сте во урбана, скок стил, рок или класична музика, Silent Fear има сè покриено.

Една од најдобрите карактеристики на Интернет радиото Silent Fear е неговата способност да ги снима повеќето станици наведени во неговата база на податоци директно на вашиот хард диск или MP3 плеер додека слушате. Ова значи дека ако има емисија или песна што ви го привлекува вниманието, можете лесно да ја зачувате за подоцнежна репродукција. Веќе не треба да се грижите дали ќе пропуштите некој важен пренос.

Друга одлична работа за Silent Fear е неговата приспособлива функција за плејлиста. Можете да ги додадете вашите омилени радио станици во вашата плејлиста, така што тие се секогаш на само еден клик. Плус, со својата опција за автоматско стартување, Silent Fear автоматски ќе започне да се репродуцира кога ќе се стартува Windows, така што нема да морате рачно да го стартувате секој пат.

Но, што ако вашата омилена станица не е наведена во базата на податоци на Silent Fear? Нема проблем! Можете лесно да го додадете сами со само неколку кликања. Ова осигурува дека без разлика каде во светот се наоѓате; секогаш ќе чека нешто ново и возбудливо за откривање.

Инсталирањето и деинсталирањето се исто така без проблеми со овој софтвер; осигурувајќи се дека нема проблеми при процесот на поставување или отстранување.

Како заклучок, ако музиката е суштински дел од вашиот живот и истражувањето на нови жанрови ве возбудува, тогаш не гледајте подалеку од Silent Fear Интернет радио за Mac! Нуди сè, од можности за снимање приземјен процес на инсталација што го прави лесен за користење дури и за почетници без потреба од техничко знаење!

Целосни спецификации
Издавач Silent Fear
Страница на издавачи http://www.silentfear.nl/
Датум на издавање 2010-07-31
Датум на додавање 2010-07-31
Категорија Забавен софтвер
Под категорија Музички софтвер
Верзија 1.0
Барања за ОС Mac OS X 10.4/Intel, Mac OS X 10.5 Intel/.6 Intel, Mac OS X 10.6/Intel
Барања
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 1494

Comments:

Најпопуларни