KidsMouse mini for Mac

KidsMouse mini for Mac 1.0

Mac / WhiteRoom-Web / 1987 / Целосни спецификации
Опис

Дали барате едукативна игра која може да му помогне на вашето дете да учи додека се забавува? Не гледајте подалеку од KidsMouse mini за Mac! Овој интуитивен софтвер е дизајниран специјално за доенчиња и мали деца, овозможувајќи им да научат важни вештини како азбуката, броевите, формите и боите преку интерактивни игри и загатки.

Една од клучните карактеристики на KidsMouse mini е неговиот лесен за користење интерфејс. Со едноставни операции со глувчето, дури и многу малите деца можат брзо да научат како да играат и да се движат низ играта. Обединетиот дизајн на интерфејс гарантира дека сите аспекти на играта се конзистентни и лесни за разбирање.

Но, само затоа што е лесен за употреба не значи дека не е ангажиран! KidsMouse mini содржи преслатки илустрации и забавни звучни ефекти кои ќе го забавуваат вашето дете додека учи. А кога точно одговараат на прашањата или успешно пополнуваат сложувалка, задолжително пофалете ги - позитивното засилување е клучен дел од учењето на оваа возраст.

Иако KidsMouse mini е дизајниран за индивидуална игра, топло препорачуваме да играте заедно како семејство секогаш кога е можно. Не само што ова обезбедува драгоцено време за поврзување со вашето дете, туку исто така ви овозможува да го следите неговиот напредок и да понудите насоки по потреба.

Ако веќе сте запознаени со нашата популарна верзија на shareware „KidsMouse3“, ќе ви биде задоволство да знаете дека KidsMouse mini нуди многу од истите одлични карактеристики во покомпактен пакет. И ако сте нови во нашето семејство на софтвер, ве покануваме да ја испробате оваа достапна, но ефикасна алатка за образование во раното детство.

Како заклучок, ако сакате вашето дете да се забавува додека учи важни вештини како букви, бројки, форми и бои, тогаш не гледајте подалеку од KidsMouse Mini за Mac! Со својот интуитивен дизајн на интерфејс во комбинација со преслатки илустрации и звучни ефекти; дури и многу малите деца можат брзо да научат како да играат и да се движат низ разни игри и загатки кои ги нуди овој софтвер. Па зошто да чекаме? Преземете сега и почнете да му давате на вашето малечко ран почеток во животот уште денес!

Целосни спецификации
Издавач WhiteRoom-Web
Страница на издавачи http://whiteroom-web.com/kidsmouse/
Датум на издавање 2010-08-02
Датум на додавање 2010-08-02
Категорија Игри
Под категорија Детски игри
Верзија 1.0
Барања за ОС Mac OS X 10.4 Intel/PPC, Mac OS X 10.5 Intel/PPC
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 1987

Comments:

Најпопуларни