MyBlood for Mac

MyBlood for Mac 1.3.1

Mac / Vertical Horizon / 10830 / Целосни спецификации
Опис

MyBlood за Mac: Крајниот софтвер за семејно стебло

Дали барате моќен и интуитивен софтвер за семејно стебло кој може да ракува со секаков вид медиумски датотеки и да се интегрира со Google Maps? Не гледајте подалеку од MyBlood за Mac, врвната апликација за семејно стебло со повеќе платформи со голем број уникатни карактеристики.

Со своите силни способности за визуелизација, MyBlood нуди интуитивен кориснички интерфејс што го прави многу лесен за учење. Без разлика дали сте почетник или искусен генеалог, ќе ја цените широчината и длабочината на ова зрело софтвер за семејно стебло.

Една од најистакнатите карактеристики на MyBlood е неговата способност да ракува со секаков вид медиумски датотеки. Можете лесно да означувате луѓе на сликите и да ги прикачите на Picasa, со што ќе го олесните споделувањето на вашата семејна историја со другите. Плус, со неговата интеграција со Google Maps, можете да ги користите локациите и растојанието како критериуми за избор во неговиот моќен пребарувач.

Но, тоа не е сè – MyBlood излегува од кутијата и на англиски, холандски, француски, германски и шпански. И ако вашиот омилен јазик не е вклучен во оваа листа? Нема проблем – MyBlood може да работи на кој било јазик.

Значи, што го издвојува MyBlood од другите софтвери за семејно стебло? За почеток, тој го носи генеалошкиот софтвер на следното ниво. Со неговиот моќен пребарувач и можностите за означување на медиумски датотеки, ќе можете да откриете нови сознанија за вашите предци што никогаш порано не сте ги знаеле.

Но, можеби најважно, MyBlood е дизајниран имајќи ја на ум леснотијата на користење. Не треба да сте компјутерски експерт или да имате широко познавање за методите на генеалошко истражување - едноставно внесете ги вашите податоци во програмата и оставете ја да го стори останатото.

Без разлика дали штотуку го започнувате вашето генеалошко патување или барате понапредна алатка која ќе ви помогне да откриете нови сознанија за животите на вашите предци, не гледајте подалеку од MyBlood за Mac. Со своите силни способности за визуелизација и интеграција со „Карти на Google“ и многу други уникатни функции, како што е означување на луѓе на слики итн., оваа апликација за семејно стебло со повеќе платформи сигурно ќе стане суштински дел од вашиот пакет алатки за истражување!

Целосни спецификации
Издавач Vertical Horizon
Страница на издавачи http://www.myblood-line.com
Датум на издавање 2010-08-09
Датум на додавање 2010-08-08
Категорија Образовен софтвер
Под категорија Софтвер за генеалогија
Верзија 1.3.1
Барања за ОС Mac OS X 10.4 PPC, Mac OS X 10.5 PPC, Mac OS X 10.5.6 Intel, Mac OS X 10.5, Mac OS X 10.5 Intel, Mac OS X 10.6 Intel, Macintosh, Mac OS X 10.4, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.4 Intel
Барања Mac OS X 10.4 - 10.6
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 10830

Comments:

Најпопуларни