Bridge Baron Teacher for Mac

Bridge Baron Teacher for Mac 1.0

Mac / Great Game Products / 4157 / Целосни спецификации
Опис

Bridge Baron Teacher за Mac е револуционерен софтвер кој обезбедува лекции за мостови на вашиот Mac, слично како што прави iTunes за вашата музика. Овој софтвер е дизајниран да ви помогне да ги научите и подобрите вашите вештини за мост на забавен и интерактивен начин. Без разлика дали сте почетник или искусен играч, Bridge Baron Teacher има што да понуди.

Со Bridge Baron Teacher, можете да пристапите до широк спектар на лекции за мост од удобноста на вашиот дом. Софтверот доаѓа со обемна библиотека на лекции кои опфаќаат сè, од основите на мостот до напредни стратегии и техники. Во моментов, имаме во нашата нова библиотека за наставници Бриџ Барон: Вовед во Бриџ - Играј и учи со Пет Харингтон Лекции 1-6 Вовед во Бриџ - Играј и учи со Пет Харингтон Лекции 7-13.

Лекциите се претставени во формат кој е лесен за следење кој вклучува интерактивни квизови, видео упатства и практикување раце. Можете да работите низ лекциите со свое темпо и да го следите вашиот напредок додека одите. Софтверот исто така обезбедува повратни информации за вашите перформанси за да можете да ги идентификувате областите каде што ви треба подобрување.

Една од најдобрите работи за наставникот на мост Барон е неговата флексибилност. Можете да изберете кои лекции да ги полагате врз основа на вашето ниво на вештина или специфични области на интерес. На пример, ако сакате да се фокусирате на стратегии за наддавање или дефанзивна игра, постојат специфични модули за лекции достапни за тие теми.

Покрај однапред изградената библиотека за лекции, наставникот на мостот Барон ќе ви каже кога ќе станат достапни нови лекции во нашата библиотека за никогаш да не пропуштите никакви ажурирања или подобрувања.

Наставникот на мостот Барон не е само за индивидуални ученици; исто така е одлично за наставниците кои сакаат да го користат како дел од нивната наставна програма во училница или приватни туторски сесии. Софтверот им овозможува на наставниците да креираат сопствени планови за часови врз основа на потребите на нивните ученици и да го следат нивниот напредок со текот на времето.

Генерално, ако барате забавен и ефективен начин да ги подобрите вашите вештини за мост или да ги научите другите како да ја играат оваа возбудлива игра, тогаш не гледајте подалеку од Bridge Baron Teacher за Mac!

Целосни спецификации
Издавач Great Game Products
Страница на издавачи http://www.greatgameproducts.com
Датум на издавање 2010-09-01
Датум на додавање 2010-09-01
Категорија Игри
Под категорија Картички и лотарија
Верзија 1.0
Барања за ОС Mac OS X 10.5/10.6
Барања Internet is required to download lessons into the program
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 4157

Comments:

Најпопуларни