Sqeezer for Mac

Sqeezer for Mac 1.3.1

Опис

Sqeezer за Mac: Крајната алатка за компресија на датотеки

Дали сте уморни од снемување простор на дискот на вашиот Mac? Дали сакате да постои начин да ги компресирате вашите датотеки без да ги жртвувате перформансите? Не гледајте подалеку од Sqeezer за Mac, врвната алатка за компресија на датотеки.

Што е Sqeezer за Mac?

Sqeezer е компресор на датотеки во заднина што ја користи новата технологија за компресија HFS во Snow Leopard за транспарентно да ги компресира папките што ги конфигурирате да ги обработува. Ова значи дека Mac OS ќе ги чита тие датотеки нормално, тие само ќе заземат помалку простор на дискот. Како работи? Само изберете неколку папки за компресирање и Sqeezer тивко ќе работи во заднина за да ги компресира датотеките содржани во тие папки, враќајќи го вреден простор на дискот. Секогаш кога користите некоја од тие датотеки, Snow Leopard ќе ја чита како и секоја друга датотека во системот - едноставно ќе зазема помалку простор.

Зошто да користите Sqeezer за Mac?

Постојат многу причини зошто треба да размислите за користење на Sqeezer за Mac:

1. Заштедете простор на дискот: со Sqeezer, можете да заштедите вреден простор на дискот со компресирање на вашите датотеки без жртвување на перформансите.

2. Лесен за употреба: Едноставно изберете кои папки сакате да ги компресирате и оставете го Sqeezer да ја направи својата магија во позадина.

3. Транспарентна компресија: нема ни да забележите дека вашите датотеки се компресирани бидејќи тие сè уште ќе бидат достапни и читливи од сите апликации на вашиот компјутер.

4. Подобрени перформанси: со ослободување простор на дискот со компресија, севкупните перформанси на вашиот компјутер исто така може да се подобрат.

5. Компатибилен со Snow Leopard: Се додека користите Snow Leopard или понови верзии на macOS, тогаш овој софтвер е компатибилен со вашиот систем!

Како работи?

Користењето на Sqeezer не може да биде полесно! Еве како:

1. Преземете и инсталирајте го Squeeze од нашата веб-локација.

2. Стартувајте го Squeezer од папката Апликации.

3. Изберете кои папки или директориуми на кои им е потребна компресија.

4. Седнете и опуштете се додека Squeezy ја работи својата магија!

5. Откако ќе завршите, уживајте во повеќе бесплатен простор на вашиот Mac!

Дали е безбедно да се користи?

Да! Разбираме колку е важна безбедноста на податоците при користење на софтвер како овој, затоа ги презедовме сите можни мерки на претпазливост за да се осигураме дека податоците на нашите корисници остануваат безбедни во секое време за време на процесот на компресија.

Заклучок

Ако заштедата на вреден простор на дискот додека се одржуваат оптимални перформанси звучи привлечно, тогаш не гледајте подалеку од Squeeze за Mac! Со својот лесен за користење интерфејс и транспарентна технологија за компресија, овој софтвер го олеснува управувањето со големи количини на податоци! Па, што се чека? Преземете го Squeeze денес и почнете да уживате во повеќе бесплатен простор на вашиот Mac!

Целосни спецификации
Издавач Vidfern
Страница на издавачи http://www.vidfern.7p.com
Датум на издавање 2010-09-02
Датум на додавање 2010-09-02
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Компресија на датотека
Верзија 1.3.1
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.5 PPC, Mac OS X 10.5 Intel, Mac OS X 10.6 Intel
Барања This app requires Mac OS X 10.6, and does not run on Mac OS X 10.5. Please ignore the "Operating System Requirements" field for this listing.
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 90

Comments:

Најпопуларни