Screenflick for Mac

Screenflick for Mac 2.7.52

Mac / Araelium Group / 12652 / Целосни спецификации
Опис

Screenflick за Mac – Софтвер за снимање екран со високи перформанси

Дали барате сигурен и со високи перформанси софтвер за снимање екран за вашиот Mac? Не гледајте подалеку од Screenflick! Оваа моќна програма е дизајнирана да обезбеди непречено, течно движење до 30 fps, што го прави одличен избор за софтверски екрани и тренери.

Со Screenflick, можете лесно да снимате кој било дел од екранот додека истовремено снимате аудио од внатрешни или надворешни микрофони и од системското аудио. Ова го олеснува создавањето видеа со професионален квалитет што го прикажуваат вашиот софтвер или материјали за обука во акција.

Една од најистакнатите карактеристики на Screenflick е неговата способност да прикажува команди од тастатурата и да ги истакнува кликовите на глувчето за време на снимањето на екранот. Ова им помага на гледачите подобро да разберат кои дејства се вршат на екранот, што го олеснува следењето заедно со вашата презентација.

Друга одлична карактеристика на Screenflick е неговата флексибилност кога станува збор за опциите за презентација. За разлика од другите решенија кои ве ограничуваат на една резолуција или поставка за квалитет, Screenflick ви овозможува да снимате филм еднаш и да го компресирате онолку пати колку што сакате со различни резолуции, квалитети и со или без аудио. Ова ви дава максимална контрола врз тоа како вашите видеа се претставени на гледачите.

Без разлика дали креирате материјали за обука за нови вработени или ги прикажувате најновите функции на вашиот софтверски производ, Screenflick е одличен избор за секој на кој му требаат висококвалитетни можности за снимање екран на нивниот Mac. Па зошто да чекаме? Преземете го Screenflick денес и започнете да создавате видеа со професионален квалитет за кратко време!

Целосни спецификации
Издавач Araelium Group
Страница на издавачи http://www.araelium.com/
Датум на издавање 2020-09-08
Датум на додавање 2020-09-08
Категорија Видео софтвер
Под категорија Софтвер за снимање видео
Верзија 2.7.52
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion OS X Snow Leopard
Цена Free to try
Преземања неделно 3
Вкупно преземања 12652

Comments:

Најпопуларни