ProLevel for Mac

ProLevel for Mac 2.1.1

Mac / Katsura Shareware / 257 / Целосни спецификации
Опис

ProLevel за Mac: врвна софтверска алатка за дигитално аудио

Дали барате професионална софтверска алатка за дигитално аудио што може да прикажува детални информации за нивоата и моно-компатибилноста на стерео аудио сигналите во реално време? Не гледајте подалеку од ProLevel за Mac!

ProLevel е моќна и разновидна софтверска алатка дизајнирана специјално за професионалци во музичката индустрија. Без разлика дали сте инженер за звук, продуцент или музичар, ProLevel има се што ви треба за да ја подигнете вашата аудио продукција на следното ниво.

Со ProLevel, можете да надгледувате повеќе прозорци (било кои два канали од кој било аудио влезен уред) со одговори од 30 фрејмови во секунда. Ова значи дека ќе можете да видите што точно се случува со вашите аудио сигнали во реално време, давајќи ви целосна контрола над звукот.

Една од клучните карактеристики на ProLevel е неговата способност да ги зачувува поставките како документ. Ова значи дека откако ќе ги конфигурирате вашите поставки онака како што ви се допаѓаат, можете да ги зачувате како документ и лесно да ги повикате подоцна. Ова го олеснува префрлањето помеѓу различни проекти или поставки без да мора да конфигурирате сè од нула.

Друга одлична карактеристика на ProLevel е неговата способност да зборува врвни нивоа и статус на клипови. Ова значи дека дури и ако не гледате во екранот, ProLevel звучно ќе ве предупреди кога има проблеми со нивото на сигналот. Ова може да биде неверојатно корисно кога работите на сложени проекти каде што е тешко да се внимава на сè одеднаш.

Покрај овие карактеристики, ProLevel вклучува и броила за врвни и RMS нивоа, како и нивоа на клип, предупредување и претпазливост. Овие алатки го олеснуваат идентификувањето на потенцијалните проблеми со вашиот сигнал пред тие да станат големи проблеми.

Генерално, ако барате моќна софтверска алатка за дигитално аудио што може да ви помогне да ги подигнете вашите продукции до нови височини, не гледајте подалеку од ProLevel за Mac! Со своите напредни способности за следење и интуитивен интерфејс, овој софтвер сигурно ќе стане суштински дел од комплетот алатки за сериозен музичар или инженер за звук.

Целосни спецификации
Издавач Katsura Shareware
Страница на издавачи http://www.katsurashareware.com/
Датум на издавање 2020-06-03
Датум на додавање 2020-06-03
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Аудио софтвер за производство и снимање
Верзија 2.1.1
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion OS X Snow Leopard
Цена $20.00
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 257

Comments:

Најпопуларни