PhotoCapture 360 for Mac

PhotoCapture 360 for Mac 1.3.5

Mac / Ortery Technologies / 2707 / Целосни спецификации
Опис

PhotoCapture 360 ​​за Mac е моќен софтвер за графички дизајн кој им овозможува на корисниците лесно да креираат неверојатни анимации од 360 степени. Без разлика дали сте професионален фотограф или штотуку почнувате, PhotoCapture 360 ​​го олеснува снимањето и создавањето прекрасни анимации што ќе ги импресионираат вашите клиенти и пријатели.

Со својата моторизирана грамофонска плоча и софтвер за контрола, PhotoCapture 360 ​​ги отстранува претпоставките за снимање слики од секој агол. Едноставно поврзете го вашиот компатибилен дигитален фотоапарат со грамофонот, поставете го по желба и оставете го софтверот да го направи останатото. Функцијата за преглед во реално време ви овозможува да видите точно како ќе изгледа вашата конечна анимација уште пред да почнете да фотографирате.

Една од најдобрите работи за PhotoCapture 360 ​​е колку е брз. Со можноста за снимање до 200 слики по ротација за нешто повеќе од минута и половина, можете брзо да ги снимите сите агли што ви се потребни за вашата анимација без да губите време.

Откако ќе ги снимите сите ваши слики, PhotoCapture 360 ​​го олеснува создавањето интерактивни блиц анимации што може да се споделуваат на веб-локации или платформи за социјални медиуми. Со само неколку кликања, можете да додавате транзиции помеѓу кадрите, да ја прилагодите брзината на репродукција и да ги приспособувате другите поставки додека вашата анимација не изгледа точно како што сакате.

Без разлика дали креирате демо снимки на производи за веб-локација за е-трговија или прикажувате недвижнини на интернет, PhotoCapture 360 ​​има сè што ви треба за да направите прекрасни анимации што ќе го привлечат вниманието на луѓето. И со неговиот интуитивен интерфејс и контролите кои се лесни за корисникот, дури и почетниците можат да почнат да создаваат анимации со професионален квалитет за кратко време.

Значи, ако барате лесен за користење софтвер за графички дизајн кој може да ви помогне да ја подигнете вашата работа до нови височини, не гледајте подалеку од PhotoCapture 360 ​​за Mac!

Целосни спецификации
Издавач Ortery Technologies
Страница на издавачи http://www.ortery.com/
Датум на издавање 2010-10-24
Датум на додавање 2010-10-24
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија Софтвер за 3Д моделирање
Верзија 1.3.5
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.5 PPC, Mac OS X 10.5 Intel, Mac OS X 10.6 Intel
Барања Physical Ortery turntable
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 2707

Comments:

Најпопуларни