myTumblr for Mac

myTumblr for Mac 1.7.7

Mac / MOApp Software Manufactory / 1755 / Целосни спецификации
Опис

myTumblr за Mac е моќен и кориснички Tumblr клиент кој ви овозможува лесно да креирате и објавувате содржина на вашиот блог на Tumblr. Со својот интуитивен интерфејс, myTumblr го олеснува прикачувањето фотографии, видеа, аудио датотеки и повеќе со само неколку кликања.

Без разлика дали сте искусен блогер или штотуку започнувате со Tumblr, myTumblr има сè што ви треба за да создадете привлечна содржина што ќе ги натера вашите следбеници да се враќаат за повеќе. Со поддршка за повеќе сметки и неограничени групи, можете лесно да управувате со сите ваши блогови од една погодна локација.

Една од работите што го издвојува myTumblr од другите клиенти на Tumblr е неговиот фокус на едноставноста. Сите го сакаме Tumblr затоа што е многу лесен за користење - и сите користиме Mac бидејќи тие се познати и по нивната едноставност. Затоа myTumblr е дизајниран со истата филозофија на ум: само отворете го и почнете да блогирате!

Со myTumblr, поставувањето фотографии не може да биде полесно. Едноставно повлечете фотографија од вашата работна површина или библиотека iPhoto во прозорецот на апликацијата, исечете ја доколку е потребно користејќи ги вградените алатки за уредување, додајте прибелешки ако сакате - потоа притиснете „Објави“! Навистина е толку едноставно.

Но, myTumblr не е само за фотографии - тој исто така го олеснува објавувањето аудио и видео датотеки. Само влечете и пуштете ги датотеките во прозорецот на апликацијата (или користете Quick Look за да ги прегледате прво), а потоа притиснете „Објави“ кога ќе бидете подготвени да ги споделите со светот.

За оние кои сакаат да влезат под хаубата на нивниот софтвер („глупавите“, како што сакаме да ги нарекуваме), myTumblr нуди и поддршка за HTML ознаки како „повеќе ознака“. И ако сте уште понемирни од тоа? Нема проблем - само користете Markdown наместо тоа!

И да не заборавиме на опциите за прилагодување: со поддршка за неограничени групи и повеќе сметки (вклучувајќи FTP сервери), има бескрајни можности кога станува збор за создавање уникатна содржина на вашиот блог.

Конечно, една од нашите омилени карактеристики на myTumblr е неговата функционалност за автоматско освежување на контролната табла. Ова значи дека секогаш кога некој повторно блогира или забележува една од вашите објави на самиот Tumblr (не преку друг клиент), myTumbrl автоматски ќе се ажурира за да можете да видите што велат луѓето за вашата содржина во реално време.

Како заклучок: без разлика дали сте искусен блогер кој бара нова моќна алатка или едноставно некој кој сака лесен начин да ги сподели своите мисли на интернет без никаква мака - не гледајте подалеку од Mytumblr!

Целосни спецификации
Издавач MOApp Software Manufactory
Страница на издавачи http://myownapp.com
Датум на издавање 2010-11-08
Датум на додавање 2010-11-08
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Софтвер и алатки за блогирање
Верзија 1.7.7
Барања за ОС Mac OS X 10.5/10.6
Барања None
Цена $14.95
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 1755

Comments:

Најпопуларни