FabFilter Pro-C for Mac

FabFilter Pro-C for Mac 1.14

Mac / FabFilter Software Instruments / 722 / Целосни спецификации
Опис

FabFilter Pro-C за Mac е моќен и разноврсен приклучок за компресор кој нуди висококвалитетен звук, флексибилни опции за рутирање и различни стилови на компресија зависни од програмата. Овој иновативен софтвер е дизајниран да го направи компресирањето лесно разбирливо и користење за секого, благодарение на неговиот интуитивен кориснички интерфејс и анимираниот приказ на нивоа.

Без разлика дали сте професионален аудио инженер или ентузијаст за домашно студио, FabFilter Pro-C има сè што ви треба за да постигнете совршен звук. Со три различни стилови на компресор - Clean, Classic и Opto - овој софтвер може лесно да се справи со широк опсег на задачи за компресија.

Секој стил користи приспособени алгоритми, криви на колена и топологии на компресорот (повратни информации или повратни информации) кои се внимателно избрани и дотерани по обемно истражување и развој. Резултатот е приклучок за компресор кој обезбедува исклучителни перформанси во секоја ситуација.

Една од истакнатите карактеристики на FabFilter Pro-C се неговите флексибилни опции за рутирање. Можете лесно да го насочите влезот на страничниот ланец до кој било канал во вашата мешавина користејќи го вградениот дел EQ. Ова ви овозможува лесно да креирате сложени несакани верижни ефекти.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер се неговите стилови на компресија зависни од програмата. Овие стилови се дизајнирани да се прилагодуваат динамично врз основа на карактеристиките на дојдовниот сигнал. На пример, ако го компресирате вокалот со стилот Opto на FabFilter Pro-C, тој автоматски ќе го прилагоди времето на напад врз основа на тоа колку гласен или мек е гласот на пејачот во даден момент.

Иновативниот кориснички интерфејс на FabFilter Pro-C му олеснува на секој ефикасно да ја користи оваа моќна алатка. Анимираниот приказ на ниво обезбедува повратни информации во реално време за вашите поставки за да можете да видите што точно се случува додека ги прилагодувате вашите параметри.

Покрај неговите импресивни способности за изведба, FabFilter Pro-C може да се пофали и со 64-битна внатрешна технологија за обработка која гарантира нулта латентност. Ова значи дека нема да има одложување помеѓу кога ќе направите прилагодување во софтверот и кога тоа ќе стапи на сила во вашата мешавина.

Генерално, ако барате висококвалитетен приклучок за компресор за Mac OS X кој нуди исклучителен квалитет на звукот и флексибилност по прифатлива цена - не гледајте подалеку од FabFilter Pro-C!

Целосни спецификации
Издавач FabFilter Software Instruments
Страница на издавачи http://www.fabfilter.com/
Датум на издавање 2010-11-09
Датум на додавање 2010-11-09
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Аудио приклучоци
Верзија 1.14
Барања за ОС Mac OS X 10.4 PPC, Mac OS X 10.5 PPC, Macintosh, Mac OS X 10.4 Intel, Mac OS X 10.5 Intel, Mac OS X 10.6 Intel
Барања Pro Tools, AU or VST 2/3 host
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 722

Comments:

Најпопуларни