iWinSoft CD/DVD Label Maker for Mac

iWinSoft CD/DVD Label Maker for Mac 1.7.0

Опис

iWinSoft CD/DVD Label Maker за Mac е моќен и лесен за користење софтвер кој ви овозможува да креирате етикети со професионален изглед за вашите ЦД-а и ДВД-а. Без разлика дали треба да ја означите вашата музичка колекција, резервни дискови или промотивни материјали, овој софтвер има сè што ви треба за да ја завршите работата брзо и лесно.

Со широк спектар на функции и алатки што ви се на располагање, iWinSoft CD/DVD Label Maker за Mac го олеснува создавањето прекрасни етикети кои сигурно ќе импресионираат. Софтверот доаѓа со одлична уметничка галерија која вклучува слики од клип-арт, слики во позадина и професионално дизајнирани шаблони. Ова значи дека дури и ако немате никакво искуство во дизајнот, сепак можете да креирате прекрасни етикети со само неколку кликања.

Една од истакнатите карактеристики на iWinSoft CD/DVD Label Maker за Mac е неговата поддршка за директно печатење на ЦД/ДВД со печатачи Epson. Ова значи дека откако ќе го креирате дизајнот на вашата етикета во софтверот, можете да го испечатите директно на дискот без да треба да користите дополнителен хардвер или алатки.

Покрај неговите импресивни дизајнерски способности, iWinSoft CD/DVD Label Maker за Mac нуди и низа други корисни функции. На пример, софтверот ви овозможува лесно да додавате разни објекти како текстуални полиња, баркодови, табели, графики и слики во вашите документи. Можете исто така да ги приспособите фонтовите и боите според вашите преференции.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата способност да внесува списоци со песни од iTunes или други музички плеери директно во дизајните на вашите етикети. Ова го прави неверојатно лесно за само неколку минути да се создадат омоти на албуми со професионален изглед или микстајп етикети.

Севкупно, iWinSoft CD/DVD Label Maker за Mac е одличен избор ако барате се-во-едно решение за создавање висококвалитетни етикети на вашиот Mac компјутер. Со својот интуитивен интерфејс и моќниот сет на функции, ќе можете да постигнете неверојатни резултати за кратко време!

Целосни спецификации
Издавач iWinSoft
Страница на издавачи http://www.iwinsoft.com
Датум на издавање 2010-11-14
Датум на додавање 2010-11-14
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Софтвер за презентација
Верзија 1.7.0
Барања за ОС Mac OS X 10.4 Intel/PPC, Mac OS X 10.5 Intel/PPC
Барања None
Цена $29.95
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 10211

Comments:

Најпопуларни