MyTunesController for Mac

MyTunesController for Mac 1.1

Опис

MyTunesController за Mac е моќен MP3 и аудио софтвер кој ви овозможува лесно да ја контролирате вашата iTunes библиотека. Оваа едноставна апликација се наоѓа на лентата со мени, обезбедувајќи брз пристап до сите ваши омилени песни и плејлисти.

Со MyTunesController, можете лесно да се движите низ вашата музичка библиотека, да репродуцирате/паузирате песни, да прескокнувате напред или назад, да ги прилагодувате нивоата на јачина на звук, па дури и да креирате сопствени листи за репродукција. Интуитивниот интерфејс го олеснува наоѓањето токму она што го барате за неколку секунди.

Една од најистакнатите карактеристики на MyTunesController е неговата способност да ги приспособува копчињата. Можете да доделите одредени копчиња на вашата тастатура за извршување одредени дејства во рамките на апликацијата. На пример, ако сакате да прескокнете песна нанапред без да морате да кликнете на било што на екранот, едноставно притиснете го назначеното копче и Voila! Тоа е толку лесно.

Друга одлична карактеристика на MyTunesController е неговата поддршка за повеќе библиотеки на iTunes. Ако имате поставено повеќе од една библиотека на вашиот компјутер (можеби една за работа и една за лична употреба), оваа апликација го олеснува беспрекорното префрлање помеѓу нив.

Но, можеби најдоброто нешто за MyTunesController е колку е лесен. За разлика од другите надуени медиа плеери таму што ги заситуваат системските ресурси и го забавуваат вашиот компјутер, оваа апликација работи непречено во заднина без да предизвикува забележителни проблеми со перформансите.

Севкупно, ако барате едноставна, но моќна апликација за контролер на iTunes која нема да го оптоварува вашиот систем или да ја расипе банката (бесплатно е!), тогаш не гледајте подалеку од MyTunesController за Mac. Пробајте го денес и видете колку може да биде полесно управувањето со вашата музичка библиотека!

Целосни спецификации
Издавач Toomas Vahter
Страница на издавачи http://code.google.com/p/mytunescontroller/
Датум на издавање 2010-11-18
Датум на додавање 2010-11-18
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Аудио приклучоци
Верзија 1.1
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.5 PPC, Mac OS X 10.5 Intel, Mac OS X 10.6 Intel
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 450

Comments:

Најпопуларни