SMS Mac for Mac

SMS Mac for Mac 2.5.3

Mac / Alco Blom Software / 6242 / Целосни спецификации
Опис

SMS Mac за Mac е моќен комуникациски софтвер кој ви овозможува да испраќате СМС пораки директно од вашиот Mac компјутер. Со овој софтвер, можете лесно да внесувате текст користејќи ја вашата тастатура и да испраќате СМС пораки преку интернет без потреба од мобилен телефон.

Ако сте уморни од користењето на методот за внесување T9 на вашиот мобилен телефон или се мачите со малите копчиња, тогаш SMS Mac е совршено решение за вас. Со овој софтвер, можете да ја користите вашата тастатура со целосна големина за да внесувате текст и да испраќате СМС пораки брзо и лесно.

Една од најдобрите работи за SMS Mac е тоа што е неверојатно прифатлива. Секоја СМС порака чини само 10 центи, без разлика дали е локална или меѓународна. Нема трошоци за роаминг, па можете да го користите овој софтвер каде и да сте во светот без да се грижите за дополнителни такси.

Покрај неговата достапност, SMS Mac нуди и некои одлични карактеристики што го прават да се издвојува од другите опции за софтвер за комуникација на пазарот денес. На пример, ако се наоѓате во САД или Канада, можете да ја искористите нашата нова функција email2SMS која ви овозможува да испраќате бесплатни СМС пораки директно од вашата сметка за е-пошта.

Друга одлична карактеристика на SMS Mac е неговата способност да складира често користени фрази и контакти за брз пристап при испраќање пораки. Ова заштедува време и го олеснува испраќањето на повеќе пораки уште полесно отколку порано.

Генерално, ако барате лесна за употреба алатка за комуникација која ви овозможува да испраќате прифатливи и удобни СМС пораки директно од вашиот компјутер без да ви треба мобилен телефон или да се грижите за трошоците за роаминг - тогаш не гледајте подалеку од SMS Mac!

Целосни спецификации
Издавач Alco Blom Software
Страница на издавачи http://www.web-confidential.com
Датум на издавање 2010-12-13
Датум на додавање 2010-12-13
Категорија Комуникации
Под категорија Алатки за СМС
Верзија 2.5.3
Барања за ОС Mac OS X 10.4 PPC, Mac OS X 10.5 PPC, Macintosh, Mac OS X 10.4 Intel, Mac OS X 10.5 Intel, Mac OS X 10.6 Intel
Барања Mac OS X 10.4 - 10.6
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 6242

Comments:

Најпопуларни