GammaLib for Mac

GammaLib for Mac 4.0

Mac / Einhugur Software / 51 / Целосни спецификации
Опис

GammaLib за Mac е моќен REALbasic приклучок кој им овозможува на програмерите да ги контролираат гама табелите на нивните монитори. Оваа алатка за развивачи е дизајнирана да им помогне на корисниците да постигнат оптимални нивоа на точност и осветленост на бојата, што ја прави суштинска алатка за секој што работи со графика или видео.

Со GammaLib, корисниците можат лесно да ги приспособат поставките за гама на нивниот монитор за да одговараат на нивните специфични потреби. Без разлика дали работите на проект кој бара прецизно усогласување на боите или едноставно сакате да го подобрите целокупното искуство при гледање, GammaLib има се што ви треба за да ја завршите работата.

Една од клучните карактеристики на GammaLib е неговата леснотија на користење. Приклучокот беспрекорно се интегрира со REALbasic, дозволувајќи им на програмерите брзо и лесно да пристапат до сите негови моќни функции. Со само неколку кликања, корисниците можат да ги приспособат поставките за гама во реално време и да гледаат непосредни резултати.

Друга одлична карактеристика на GammaLib е неговата флексибилност. Приклучокот поддржува широк опсег на типови и конфигурации на монитори, што го прави погоден за употреба практично во секоја средина. Без разлика дали користите еден монитор или повеќе дисплеи, GammaLib има сè што ви треба за да постигнете оптимална точност на бојата и нивоа на осветленост.

Покрај неговата основна функционалност, GammaLib вклучува и неколку напредни функции што го прават уште повредна алатка за програмерите. На пример, приклучокот вклучува поддршка за сопствени гама криви, овозможувајќи им на корисниците да креираат високо приспособени профили приспособени конкретно на нивните потреби.

Генерално, ако барате моќна алатка за развивачи која може да ви помогне да постигнете оптимална точност на бојата и нивоа на осветленост на екранот(ите) на вашиот Mac, тогаш не гледајте подалеку од GammaLib. Со својот интуитивен интерфејс и напредните функции, овој приклучок сигурно ќе стане суштински дел од вашиот работен тек за кратко време!

Целосни спецификации
Издавач Einhugur Software
Страница на издавачи http://www.einhugur.com/index.html
Датум на издавање 2010-12-25
Датум на додавање 2010-12-25
Категорија Алатки за програмери
Под категорија Компоненти и библиотеки
Верзија 4.0
Барања за ОС Mac OS X 10.4 PPC, Mac OS X 10.5 PPC, Mac OS Classic, Macintosh, Mac OS X 10.4 Intel, Mac OS X 10.3, Mac OS X 10.5 Intel, Mac OS X 10.0, Mac OS X 10.6 Intel, Mac OS X 10.2, Mac OS X 10.3.9, Mac OS X 10.1
Барања REALbasic 2008
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 51

Comments:

Најпопуларни