Skyline Mobile App Maker for Mac

Skyline Mobile App Maker for Mac 1.1

Опис

Skyline Mobile App Maker за Mac е моќна софтверска алатка која им овозможува на корисниците да креираат апликации за мобилни телефони за мобилни веб-апликации и оперативен систем за мобилни апликации. Овој иновативен софтвер користи Cloud Computing во партнерство со Google, обезбедувајќи мобилност на своите корисници. Со Skyline Apps, можете да правите, уредувате и управувате со вашите мобилни веб-апликации и апликации за мобилен оперативен систем преку Cloud computing.

Една од клучните карактеристики на Skyline Apps е нејзиниот Систем за управување со содржина во очекување на патенти во САД (CMS), кој им овозможува на корисниците да прават мобилни веб-апликации за iPhone, Blackberry, Android и други паметни телефони во лет. CMS е лесен за користење и обезбедува кориснички интерфејс што го олеснува секој да креира сопствена апликација без никакво знаење за кодирање.

Процесот на создавање апликација со Skyline Apps е јасен. Корисниците можат веднаш да ја видат својата мобилна веб-апликација и ОС апликација користејќи CMS. Сè што треба да направат е да го регистрираат своето име на домен по сопствен избор (ако е достапно) и Skyline Apps ќе ја објави нивната апликација на повеќе платформи за мобилни телефони и уреди.

Skyline Apps исто така обезбедува хостинг услуги за вашата новосоздадена апликација. Ова значи дека не треба да се грижите за наоѓање добавувач на хостинг или поставување сопствен сервер - за сè се грижи Skyline Apps.

Друга одлична карактеристика на оваа софтверска алатка е тоа што обезбедува и домен за мобилни веб-апликации, како и пакет пакет што ја вклучува и верзијата на веб-апликацијата, како и верзијата на оперативниот систем заедно во еден пакет, така што претплатниците можат да ги натераат своите корисници да ги преземаат овие апликации на уредите на клиентите како паметни телефони или таблети.

Користење на безжични оператори како што се AT&T, Verizon, T-Mobile меѓу другите; претплатниците можат да ги обезбедуваат овие апликации директно на уредите на клиентите без тие да поминат низ какви било дополнителни чекори или преземања од извори од трети страни.

Со сите овие карактеристики комбинирани во една моќна софтверска алатка – не е ни чудо зошто толку многу луѓе се свртуваат кон Skyline Mobile App Maker кога бараат лесен начин за брзо создавање висококвалитетни апликации!

Значи, ако барате иновативно решение кое ќе ви помогне брзо да креирате неверојатно убави апликации, а истовремено обезбедувате врвни услуги за хостирање - не гледајте подалеку од Skyline Mobile App Maker!

Целосни спецификации
Издавач Skyline Apps
Страница на издавачи http://skylineapps.com
Датум на издавање 2011-01-06
Датум на додавање 2011-01-06
Категорија Комуникации
Под категорија Веб телефони и софтвер за VoIP
Верзија 1.1
Барања за ОС Mac OS X 10.4 Intel/PPC, Mac OS X 10.5 Intel/PPC
Барања
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 4984

Comments:

Најпопуларни