VoIP Tracker for Mac

VoIP Tracker for Mac 1.6

Mac / Corkhat Software / 375 / Целосни спецификации
Опис

VoIP Tracker за Mac: Најдобрата алатка за следење на комуникацијата

Во денешниот свет со брзо темпо, комуникацијата е клучна. Без разлика дали водите бизнис или само се обидувате да останете во контакт со пријателите и семејството, неопходно е да имате сигурни алатки за комуникација. Тоа е местото каде што доаѓа VoIP Tracker за Mac.

VoIP Tracker за Mac е моќна алатка за следење која ви овозможува лесно да го следите статусот на вашиот уред, вклучувајќи ги повиците PSTN, VoIP повиците и проблемите со регистрацијата на VoIP. Со овој софтвер, секој може да провери дали неговиот VoIP телефон работи правилно.

Но, тоа не е сè - VoIP Tracker за Mac нуди и функционалност за ID на повикувачи врз основа на вашиот адресар. Ова значи дека кога некој ќе ве повика, неговото име ќе се прикаже на вашиот екран за да знаете кој е пред да одговорите на повикот.

Една од најуникатните карактеристики на овој софтвер е неговата способност за гласовни известувања. Со комбинирање на вградениот говорен мотор на Apple со функцијата CallerID на VoIP Tracker, вашиот Mac всушност ќе ви каже кој се јавува! Ова може да биде неверојатно корисно ако сте зафатени со нешто друго и не сакате да го прекинете она што го правите само за да проверите кој ви се јавува.

Друга одлична карактеристика на VoIP Tracker за Mac се неговите можности за интеракција iChat и iTunes/Quicktime/DVD. Кога сте на телефон користејќи го вашиот VoIP уред, овој софтвер автоматски ќе го префрли вашиот статус на iChat на „зафатен“ или „онлајн“ во зависност од тоа дали сте достапни за разговор или не. Исто така, ќе ја паузира или ќе продолжи репродукцијата во iTunes/Quicktime/DVD Player по потреба, така што ништо не го прекинува вашиот повик.

Се разбира, безбедноста е секогаш грижа кога станува збор за алатки за комуникација како овие. Затоа VoIP Tracker за Mac вклучува поддршка за лозинка (зачувана во Keychain), како и административен интерфејс и функција за рестартирање на вашиот VoIP уред со само еден клик.

Севкупно, ако барате сигурна и моќна алатка за следење која може да ви помогне да ги насочите сите аспекти на вашите комуникациски потреби – од екранот на CallerID и гласовните известувања до автоматските ажурирања на статусот iChat – тогаш не гледајте подалеку од VoIP Tracker за Mac!

Целосни спецификации
Издавач Corkhat Software
Страница на издавачи http://www.corkhatsoft.com
Датум на издавање 2011-02-03
Датум на додавање 2011-02-03
Категорија Комуникации
Под категорија Веб телефони и софтвер за VoIP
Верзија 1.6
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.6 Intel
Барања Sipura or Linksys VoIP Device
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 375

Comments:

Најпопуларни