Graphite for Mac

Graphite for Mac 8 SP3

Mac / Ashlar-Vellum / 7513 / Целосни спецификации
Опис

Ако сте креативен професионалец кој бара моќен и интуитивен софтвер за графички дизајн, не гледајте подалеку од Graphite за Mac. Овој софтвер е дизајниран да ви ги обезбеди прецизните алатки за цртање и цртање што ви се потребни за да креирате 2D и 3D цртежи со жичана рамка со неограничена сложеност и детали.

Една од најистакнатите карактеристики на Graphite е неговиот кориснички интерфејс. За разлика од другите софтвери за графички дизајн кој може да биде тежок за навигација, интерфејсот на Graphite е интуитивен и лесен за користење. Ова значи дека дури и ако сте нови за графички дизајн или изработка, ќе можете да започнете веднаш без да се грижите како да го стартувате софтверот.

Но, не дозволувајте неговата леснотија да ве измами - Графитот е алатка од професионална класа која може да се справи дури и со најкомплексните дизајни. Без разлика дали ви треба едноставна скица или елабориран архитектонски или инженерски цртеж, Graphite им дава моќ на креативните професионалци како вас да ги изразат своите идеи јасно и целосно на најбрз можен начин.

Графитот е дел од семејството Дизајн Елементи на Ashlar-Vellum на 3D моделирање и CAD софтвер за дизајнери на производи. Ова значи дека е развиен од експерти во областа кои разбираат што е потребно за да се создадат висококвалитетни дизајни кои ги задоволуваат индустриските стандарди.

Некои клучни карактеристики на графитот вклучуваат:

- Прецизни алатки за цртање: со Graphite, можете да креирате прецизни линии, кривини, лакови, кругови, елипси, шилести и многу повеќе.

- Слоеви: Организирајте ги вашите цртежи во слоеви за да можете лесно да правите промени без да влијаете на другите делови од вашиот дизајн.

- Симболи: Креирајте симболи за повеќекратна употреба за често користените елементи во вашите дизајни.

- Димензионирање: Додајте димензии директно на вашите цртежи за другите лесно да ги разберат.

- Опции за увоз/извоз: увезете датотеки од други програми како AutoCAD или извезете ја вашата работа како PDF или DXF.

Севкупно, ако барате моќен, но лесен за користење софтвер за графички дизајн за Mac компјутери со сите потребни функции што им се потребни на професионалците, тогаш не гледајте подалеку од Graphite. Обезбедува се што им е потребно на креативните професионалци за јасно да ги изразат своите идеи, а истовремено да бидат доволно брзи за да не губат време на непотребни задачи!

Целосни спецификации
Издавач Ashlar-Vellum
Страница на издавачи http://www.ashlar-vellum.com
Датум на издавање 2010-12-21
Датум на додавање 2011-02-16
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија CAD софтвер
Верзија 8 SP3
Барања за ОС Mac OS X 10.4 Intel/PPC, Mac OS X 10.5 Intel/PPC
Барања None
Цена $1395
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 7513

Comments:

Најпопуларни