iCubie Plugin for Mac

iCubie Plugin for Mac 1.0.9

Опис

Приклучокот iCubie за Mac е моќен и разноврсен приклучок кој им овозможува на корисниците да ја подобрат функционалноста на нивната веб-камера iCubie USB на Ecamm. Овој приклучок е дизајниран да работи беспрекорно со Mac, овозможувајќи им на корисниците лесно да ја поврзат својата веб-камера и да уживаат во висококвалитетни видео повици, стриминг и снимање.

Една од клучните карактеристики на приклучокот iCubie за Mac е неговата способност да овозможи веб-камерата да биде препознаена од популарните апликации за Mac, како што се iMovie и iChat. Ова значи дека корисниците можат лесно да ја користат својата веб-камера со овие апликации без да бидат потребни дополнителни поставки или конфигурации.

Покрај тоа, овој приклучок исто така ја подобрува компатибилноста на Mac компјутери со вградени iSight камери. Ова значи дека дури и ако имате вградена камера на вашиот Mac, сепак можете лесно да ја користите надворешната веб-камера.

Преземањето го вклучува и софтверот за дијагностика iCubie Tester кој им овозможува на корисниците да ја тестираат функционалноста на нивната веб-камера пред да ја користат во која било апликација. Ова осигурува дека вашата веб камера работи правилно пред да почнете да ја користите за важни видео повици или снимки.

Севкупно, приклучокот iCubie за Mac е суштинска алатка за секој што сака да извлече повеќе од iCubie USB-веб камерата на нивниот Ecamm на Mac. Со својот лесен за користење интерфејс и моќните функции, овој приклучок му олеснува на секој да ужива во висококвалитетни видео повици и снимки на својот компјутер. Па зошто да чекаме? Преземете го приклучокот iCubie денес и почнете да уживате во сите негови неверојатни карактеристики!

Целосни спецификации
Издавач Ecamm Network
Страница на издавачи http://www.ecamm.com
Датум на издавање 2011-02-17
Датум на додавање 2011-02-17
Категорија Возачи
Под категорија Видео возачи
Верзија 1.0.9
Барања за ОС Mac OS X 10.4 Intel/PPC, Mac OS X 10.5 Intel/PPC
Барања USB 2.0 High Speed Port
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 184

Comments:

Најпопуларни