Ambling BookPlayer Lite for Mac

Ambling BookPlayer Lite for Mac 1.01

Mac / Ambling Books / 1997 / Целосни спецификации
Опис

Ambling BookPlayer Lite за Mac: Врвен плеер за аудио книги

Дали сте страствен слушател на аудио книги? Дали постојано го губите своето место во вашите омилени книги или се борите да управувате со повеќе аудио датотеки? Не гледајте подалеку од Ambling BookPlayer Lite за Mac, премиум плеерот дизајниран специјално за слушање аудио книги.

Со Ambling BookPlayer, можете да преземете илјадници бесплатни аудио книги од AmblingBooks.com или да купите најпродавани наслови на mp3 аудио книги. За разлика од музичките плеери кои вклучуваат функционалност за аудио книги како додаток, Ambling BookPlayer е дизајниран од темел да биде плеер за аудио книги. Нуди уникатни карактеристики што го прават слушањето аудио книги лесно и без фрустрации.

Никогаш повеќе не го губи своето место

Еден од најфрустрирачките аспекти на слушањето аудио книги е губењето на вашето место. Со традиционалните музички плеери, обележувањето може да биде незгоден и несигурен процес. Но, со целосно автоматскиот систем за обележување на Ambling BookPlayer, никогаш повеќе нема да го изгубите своето место.

Интелигентниот систем за историја на обележувачи ви овозможува да ја поништите или повторите секоја промена во вашата позиција за слушање. Можете исто така да гледате и да се враќате на повеќе претходни позиции за слушање без напор, враќајќи се точно на минатите точки на слушање.

Беспрекорно управување со аудио датотеки

Управувањето со аудио датотеки е целосно автоматско и скриено со Ambling BookPlayer. Сите транзиции на аудио-датотеки се беспрекорни и невидливи - тие дури може да се појават во средината на поглавјето без да бидете свесни за тоа! За книгите преземени со помош на плеерот, никогаш не треба да ги знаете имињата на аудиодатотеките, колку има или која датотека моментално се репродуцира.

Уживајте во содржината користејќи познати поделби на поглавја

Навигацијата низ поглавјата во традиционалните музички плеери може да биде мака кога станува збор за аудио книги. Но, имајќи ги предвид познатите поделби на поглавјата при дизајнирање на овој софтверски производ - навигацијата низ поглавјата никогаш не била полесно! Секогаш ќе знаете каде се наоѓате и во поглавје и во книга благодарение на нашиот интуитивен систем за следење.

Ненатрупан поглед на библиотеката

Библиотеката обезбедува непречен приказ на вашите Книги (не само датотеки). Ги репродуцира книгите во серија во нивната правилна секвенца, така што слушателите нема да пропуштат никакви важни детали!

Чист интерфејс фокусиран на слушање аудио книги

Чистиот интерфејс е фокусиран исклучиво на слушање аудиокниги - тука нема одвлекување! Брзо скокнете назад кога е потребно, без да имате проблем да го пронајдете она што претходно било пропуштено!

Едноставно и лесно откривање на аудио книги

Наоѓањето на квалитетна содржина никогаш не било поедноставно отколку со нашиот софтверски производ! Изберете што најмногу ве интересира од нашиот огромен избор достапен на страницата amblingbooks.com, подготвен за итно преземање на вашиот уред!

Во заклучок:

Ако барате сигурен начин да слушате беспрекорно низ сите видови содржини без да се грижите за губење на патеката заедно со други проблеми како управување со повеќе датотеки, тогаш не гледајте подалеку од The ​​Ambling Bookplayer Lite за Mac - тој брзо ќе стане омилен играч поради неговите уникатни карактеристики дизајнирани специјално за да се осигураат дека секој слушател ќе ужива во нивното искуство додека го користи овој софтверски производ!

Целосни спецификации
Издавач Ambling Books
Страница на издавачи http://amblingbooks.com
Датум на издавање 2011-02-28
Датум на додавање 2011-03-05
Категорија Образовен софтвер
Под категорија е-книги
Верзија 1.01
Барања за ОС Mac OS X 10.4 Intel/PPC, Mac OS X 10.5 Intel/PPC
Барања Requires that the current version of Java be installed on your Mac.
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 1997

Comments:

Најпопуларни