SilverFast Ai - EPSON Perfection 2450 for Mac

SilverFast Ai - EPSON Perfection 2450 for Mac 6.6.2r4

Mac / LaserSoft Imaging / 973 / Целосни спецификации
Опис

SilverFast Ai - EPSON Perfection 2450 за Mac е моќен софтвер за скенер кој нуди подобрени функции кои ќе ви помогнат да постигнете совршени скенирања. Со своите напредни способности, овој софтвер е дизајниран да ги задоволи потребите и на почетниците и на експертите во областа на скенирање и сликање.

Софтверот за скенер SilverFast SE/Ai 6.6 доаѓа со низа функции што го прават да се издвојува од другите софтвери за скенери достапни на пазарот. Некои од овие функции вклучуваат 64-битна HDRi, мулти-експозиција, iSRD, калибрација на скенер IT8 и калибрација на печатач ICC, карактеристики на Kodachrome, автоматска рамка, автоматско острење, гама-оптимизација, NegaFix и филмови за почетници.

Верзијата SilverFast SE е идеална за почетници кои штотуку почнуваат со скенирање, додека верзијата SilverFast Ai е дизајнирана за напредни корисници на кои им се потребни пософистицирани алатки. За експертите во областа на скенирање и сликање на кои им се потребни уште понапредни алатки од она што го нуди SilverFast SE или верзиите Ai, може да се одлучат за SilverFast Pro Studio.

Софтверот SilverFast е развиен од LaserSoft Imaging кој нуди индивидуално приспособени решенија за стотици скенери со рамно лежиште, филмски скенери и дигитални камери кои го искористуваат целосниот потенцијал на секој уред. Ова значи дека можете да добиете приспособени решенија врз основа на вашите специфични барања.

Покрај понудата на софтвер за скенери (SE/Ai), Silverfast обезбедува и други производи поврзани со слики како што се:

- Silverfast HDR: Овој софтвер за сликање обезбедува способности за обработка на слики од 48 бити/64 бити HDRi заедно со обработката на RAW податоци што го прави PhotoShop застарен.

- Silverfast Archive Suite: Комбиниран пакет кој се состои од софтвери за скенер (Ai) и сликање (HDR) што го прави оптимална алатка за архивирање.

- Silverfast DC: софтвер за дигитална камера што ви овозможува да ги оптимизирате и архивирате вашите слики користејќи RAW работниот тек.

- PrinTao: Софтвер за печатач кој го прави печатењето лесно, но во боја вистинито како што ви треба.

Едно забележително достигнување на LaserSoft Imaging беше наградено како најдобар софтвер за управување со бои во 2008 година од EDP. Компанијата, исто така, нуди висококвалитетни цели за калибрација кои може да се користат заедно со нивните производи, како што се скенери или печатачи, обезбедувајќи прецизност на боите на сите уреди.

Многу фотографи претпочитаат користење iSRD алатка обезбедена од LaserSoft Imaging поради подобрените способности за отстранување прашина и гребнатини; оваа функција работи добро дури и на Kodachromes!

Ако сте заинтересирани да испробате кој било производ од LaserSoft Imaging, вклучувајќи го и нивниот водечки производ „Silverfast“, тогаш тие нудат бесплатни демо верзии достапни на двете платформи за Windows и Macintosh за да можат корисниците да ги тестираат опширно пред целосно да ги купат.

Во заклучок,

Ако сакате да додадете вредност на вашата моментална опрема без да купите нов хардвер, тогаш размислете за користење на „Silverfast“ од LaserSoft Imaging; Тоа е одличен избор ако сакате совршено скенирање секој пат!

Целосни спецификации
Издавач LaserSoft Imaging
Страница на издавачи http://www.silverfast.com/
Датум на издавање 2011-01-25
Датум на додавање 2011-04-11
Категорија Возачи
Под категорија Возачи на скенер
Верзија 6.6.2r4
Барања за ОС Mac OS X 10.3/10.4/10.4 Intel/10.4 PPC/10.5/10.5 Intel/10.5 PPC/10.6
Барања supported scanner
Цена $119
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 973

Comments:

Најпопуларни