SilverFast SE Canon FS4000US for Mac

SilverFast SE Canon FS4000US for Mac 6.6.2r4

Mac / LaserSoft Imaging / 363 / Целосни спецификации
Опис

SilverFast SE Canon FS4000US за Mac - врвниот двигател за вашиот скенер

Ако барате моќен и ефикасен драјвер за скенер кој може да ви помогне да го извлечете максимумот од вашиот скенер FS4000US од Canon, не гледајте подалеку од SilverFast SE. Овој софтвер е дизајниран да ви ги обезбеди сите алатки и функции што ви се потребни за да постигнете совршено скенирање секој пат.

Со SilverFast SE, ќе можете да ги оптимизирате вашите слики на различни начини, вклучувајќи оптимизација на слики, архивирање и печатење. Софтверот доаѓа со инклузивна виртуелна светлосна табела (VLT), поддршка за работниот тек на RAW и поддршка за Adobe DNG. Плус, интегрираните автоматски функции го олеснуваат оптимизирањето на вашите слики брзо и лесно.

Без разлика дали сте почетник или искусен фотограф, SilverFast DC има се што ви е потребно за да ги подигнете вашите вештини за дигитална фотографија на следното ниво. Со бројните филмови QuickTime кои ги воведуваат клучните карактеристики на софтверот, лесно е да започнете веднаш.

Но, SilverFast не е само за дигитални фотоапарати - тој е дизајниран и за скенери. Всушност, LaserSoft Imaging нуди индивидуално прилагодени решенија за стотици скенери со рамно лежиште, филмски скенери и дигитални камери кои го искористуваат целосниот потенцијал на секој уред.

Еве преглед на некои други одлични производи од SilverFast:

- SilverFast HDR: Овој софтвер за сликање обезбедува способности за обработка на слики од 48 бити/64 бити HDRi, како и обработка на RAW податоци што го прави PhotoShop застарен.

- SilverFast Archive Suite: Овој комбиниран софтвер за скенер/слики е врвната алатка за архивирање.

- SilverFast PrintTao: Овој софтвер за печатач го олеснува печатењето во боја.

Во 2008 година, EDP го награди Silverfast како најдобар софтвер за управување со бои достапен на пазарот. Калибрирајте го вашиот скенер или печатач користејќи висококвалитетни цели за калибрација од LaserSoft Imaging за вистински резултати во боја што ќе ги импресионираат дури и професионалните фотографи.

Една карактеристика што многу фотографи ја сакаат за овој производ е неговата подобрена алатка за отстранување прашина и гребнатини iSRD; може да се користи дури и на Kodachromes!

Може да преземете демо верзии на сите овие производи бесплатно на платформите Windows и Macintosh пред да донесете какви било одлуки за купување. Па зошто да чекаме? Додадете вредност на вашата моментална опрема без да купувате нов хардвер со користење на еден или повеќе производи од овој наградуван бренд денес!

Целосни спецификации
Издавач LaserSoft Imaging
Страница на издавачи http://www.silverfast.com/
Датум на издавање 2011-01-25
Датум на додавање 2011-04-11
Категорија Возачи
Под категорија Возачи на скенер
Верзија 6.6.2r4
Барања за ОС Mac OS X 10.3/10.4/10.4 Intel/10.4 PPC/10.5/10.5 Intel/10.5 PPC/10.6
Барања None
Цена $49
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 363

Comments:

Најпопуларни