Maxi Bidder (Intel) for Mac

Maxi Bidder (Intel) for Mac 2.0

Mac / Colourfull Creations / 491 / Целосни спецификации
Опис

Maxi Bidder (Intel) за Mac е моќен деловен софтвер кој ви овозможува да ги чувате аукциите на eBay во последните неколку секунди од аукцијата, дури и без да бидете на вашиот компјутер. Овој софтвер е дизајниран да ви помогне да победите на аукции на eBay со автоматско поставување на понуди во последните моменти од аукцијата, што ви дава подобри шанси за победа.

Maxi Bidder е дизајниран со понов интерфејс за полесна употреба и доаѓа со упатство за корисникот чекор-по-чекор што ќе ве води низ процесот на поставување и користење на оваа моќна алатка. Со Maxi Bidder, можете лесно да управувате со вашите eBay аукции и да ги следите сите ваши понуди на едно место.

Една од највозбудливите карактеристики на Maxi Bidder е неговата поддршка за eBay Motors, Велика Британија, Австралија и канадска поддршка. Ова значи дека без разлика каде во светот се наоѓате или на кој тип на аукција се лицитирате, Maxi Bidder ве покрива.

Со Maxi Bidder, наддавањето на eBay никогаш не било полесно или поудобно. Можете да поставите правила за автоматско наддавање врз основа на вашите преференции и да дозволите Maxi Bidder да ја заврши целата работа за вас. Ова значи дека дури и ако не сте достапни во последните моменти на аукцијата, Maxi Bidder сепак ќе може да пласира понуди во ваше име.

Покрај неговите моќни способности за снајпирање, Maxi Bidder нуди и напредни функции како што се групи на понуди и функционалност со повеќе снајп. Овие карактеристики им овозможуваат на корисниците да наддаваат за повеќе ставки истовремено или да групираат слични ставки заедно за поефикасно наддавање.

Севкупно, ако барате сигурна и лесна за употреба алатка која ќе ви помогне да ги зголемите вашите шанси за победа на аукции на eBay додека заштедувате време и напор во процесот - тогаш не гледајте подалеку од Maxi Bidder (Intel) за Mac!

Целосни спецификации
Издавач Colourfull Creations
Страница на издавачи http://www.colourfull.com
Датум на издавање 2011-04-15
Датум на додавање 2011-04-15
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Аукциски софтвер
Верзија 2.0
Барања за ОС Mac OS X 10.5/Intel
Барања None
Цена $9.99
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 491

Comments:

Најпопуларни