4Media Ringtone Maker for Mac

4Media Ringtone Maker for Mac 2.0.1.0528

Mac / 4Media Software Studio / 1128 / Целосни спецификации
Опис

4Media Ringtone Maker за Mac: врвна алатка за приспособување на мелодиите на вашиот мобилен телефон

Дали сте уморни од истите стари мелодии на вашиот мобилен телефон? Дали сакате да додадете личен допир на вашиот уред со создавање приспособени мелодии од вашите омилени песни или видеа? Не гледајте подалеку од 4Media Ringtone Maker за Mac, врвната алатка за создавање уникатни и персонализирани мелодии.

Со 4Media Ringtone Maker за Mac, можете да конвертирате речиси секој видео и аудио формат во рингтон во MP3, WAV, M4R, AMR, M4A или OGG формат. Ова значи дека без разлика каков тип на мобилен телефон имате – без разлика дали е iPhone, BlackBerry, Google телефон или Windows Mobile уред – можете да креирате приспособен рингтон кој е компатибилен со вашиот уред.

Софтверот е неверојатно лесен за употреба. Едноставно изберете ја видео или аудио датотеката што сакате да ја користите како тон на ѕвонење и изберете го сегментот од датотеката што сакате да го користите. Можете дури и да додадете ефекти за избледување и избледување за да го направите вашиот тон на ѕвонење да звучи попрофесионално.

Но, 4Media Ringtone Maker за Mac не е само создавање на сопствени мелодии. Исто така, ви овозможува да ги приспособите постоечките мелодии со прилагодување на нивните нивоа на јачина и додавање специјални ефекти како ехо или реверб. Ова значи дека дури и ако веќе имате омилен тон на ѕвонење на вашиот телефон, сепак можете да го направите да звучи уште подобро со овој моќен софтвер.

Една од најдобрите работи за 4Media Ringtone Maker за Mac е неговата разновидност. Не само што работи со сите големи брендови на мобилни телефони (вклучувајќи ги Nokia, Motorola, Sony Ericsson, LG и HTC), туку поддржува и широк опсег на видео и аудио формати, вклучувајќи AVI, MPEG-1/2/4, WMV, MP3, WMA, WAV, RA, M4A, AAC, AC3, OGG.

Покрај неговата импресивна функционалност и компатибилни карактеристики, софтверот има интуитивен интерфејс што го прави лесен за користење, дури и ако прв пат користите таков софтвер. Програмата доаѓа со детални инструкции, така што на корисниците не им треба никакво техничко знаење за да започнат.

Генерално, ако барате лесна за употреба, но моќна алатка која ќе ви овозможи да креирате приспособени мелодии од речиси секоја медиумска датотека, тогаш не гледајте подалеку од 4Media Ringtone Maker за Mac!

Целосни спецификации
Издавач 4Media Software Studio
Страница на издавачи http://www.mp4converter.net
Датум на издавање 2011-04-21
Датум на додавање 2011-04-21
Категорија Забавен софтвер
Под категорија Музички софтвер
Верзија 2.0.1.0528
Барања за ОС Mac OS X 10.5/Intel
Барања None
Цена $19.99
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 1128

Comments:

Најпопуларни