ampLion Pro Mac for Mac

ampLion Pro Mac for Mac 1.0.1

Опис

ampLion Pro Mac за Mac: Врвен симулатор за засилувач на гитара

Ако сте гитарист, знаете колку е важно да ја имате вистинската опрема. Од засилувачи и педали до кабинети и микрофони, секое парче опрема игра клучна улога во обликувањето на вашиот звук. Но, што ако би можеле да ја имате целата таа опрема на дофат на раката, без да морате да ја влечете тешката опрема или да потрошите илјадници долари на опрема? Тоа е местото каде што доаѓа ampLion Pro Mac за Mac.

ampLion Pro Mac за Mac е се-во-едно решение за секој гитарист. Со овој софтвер, целата опрема е оддалечена на само еден клик. Можете да изберете од широк спектар на засилувачи, кабинети, педали и микрофони за да го создадете вашиот совршен тон. Без разлика дали барате класични рок тонови или модерни метални звуци, ampLion има се што ви треба.

Една од најдобрите работи за ampLion Pro Mac за Mac е неговиот режим во живо. Оваа одлика ви овозможува да го користите софтверот како самостојна апликација на сцената или на пробите без дополнителен хардвер кој е потребен покрај вашиот компјутер и аудио интерфејс. Можете да контролирате сè само со MIDI ножен контролер.

Но, тоа не е сè – ampLion вклучува и напредни функции како симулација на кабинет со опции за позиционирање на микрофонот и вградени ефекти како што се реверб и одложување. Плус, поддржува VST/AU приклучоци за да можете да користите ефекти од трети страни во софтверот.

Со својот интуитивен интерфејс и моќни карактеристики, ampLion Pro Mac за Mac е совршен и за почетници и за професионалци. Лесен е за користење, но нуди и напредни опции за прилагодување за да можете фино да го прилагодите звукот точно како што сакате.

Па зошто да потрошите илјадници долари на скапа опрема кога можете да добиете сè со само еден клик? Пробајте го ampLion Pro Mac денес – гарантираме дека штом ќе го испробате, ќе стане суштински дел од вашето поставување!

Целосни спецификации
Издавач Audiffex
Страница на издавачи http://www.audiffex.com
Датум на издавање 2011-04-10
Датум на додавање 2011-04-22
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Аудио приклучоци
Верзија 1.0.1
Барања за ОС Mac OS X 10.5 Intel/PPC
Барања CoreAudio compatible audio interface, VST/RTAS host application
Цена $149
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 249

Comments:

Најпопуларни