Heptode Virtual Deep Crunch VST Plugin for Mac

Heptode Virtual Deep Crunch VST Plugin for Mac 1.03

Опис

Ако сте музичар или аудио инженер што барате начин да додадете сериозна криза на вашите гитарски песни, не гледајте подалеку од Heptode Virtual Deep Crunch. Овој приклучок за VST е официјална емулација на педалата за гитара од аналогни бутици, произведени од Heptode, и тој е дизајниран да ви ги даде сите крцкави звуци што некогаш би можеле да ги посакате.

Инспириран од легендарниот Crunch канал Soldano SLO-100 засилувач, Virtual Deep Crunch е способен да произведе неверојатно реалистични тонови што ќе ги направат вашите гитарски нумери да се истакнат во секоја мешавина. Без разлика дали снимате хеви метал рифови или блуз соло, овој приклучок има се што ви треба за да го добиете звукот што го барате.

Една од одличните работи за Virtual Deep Crunch е колку е лесно да се користи. Едноставно вчитајте го во вашиот омилен VST-домаќин (како што се Cubase, Sonar, Audacity, Ableton) и започнете со дотерување. Интерфејсот е интуитивен и лесен за користење, со сите контроли поставени на логичен начин.

Во неговото јадро, Virtual Deep Crunch е за сите тон. Приклучокот има низа контроли кои ви дозволуваат да го обликувате вашиот звук точно како што сакате. Од копчињата за засилување и тон до контроли за присуство и длабочина, нема недостиг на начини за фино приспособување на тонот додека не биде во ред.

Но, она што навистина го издвојува Virtual Deep Crunch од другите симулатори за засилувачи на пазарот е неговото внимание на деталите. Секој аспект од овој приклучок е внимателно направен за да го реплицира звукот и чувството на вистинска аналогна педала. Од суптилни нијанси во карактерот на изобличување до динамичен одговор кој реагира исто како вистински цевчест засилувач - секој елемент е прецизно моделиран за максимална автентичност.

Се разбира, ништо од ова не би било важно ако Virtual Deep Crunch всушност не звучи добро - но бидете сигурни дека тоа е така! Без разлика дали играте преку слушалки или дувате преку студиски монитори на високи нивоа на јачина на звук, овој приклучок нуди неверојатни тонови на крцкање кои сигурно ќе ги импресионираат дури и најпребирливите уши.

Севкупно, ако барате лесен за употреба, но моќен VST приклучок за додавање сериозна крцкавост на вашите песни за гитара - не гледајте подалеку од Heptode Virtual Deep Crunch! Со својата автентична аналогна емулација и широкиот опсег на опции за обликување тон, овој приклучок има сè што ви треба за убиствени тонови на гитара секој пат.

Целосни спецификации
Издавач Heptode
Страница на издавачи http://www.heptode.com
Датум на издавање 2011-05-19
Датум на додавање 2011-05-27
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Аудио приклучоци
Верзија 1.03
Барања за ОС Mac OS X 10.4 Intel/PPC, Mac OS X 10.5 Intel/PPC, Mac OS X 10.6/10.7
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 405

Comments:

Најпопуларни