Kitty Spangles Solitaire for Mac

Kitty Spangles Solitaire for Mac 4.1,1

Mac / Swoop Software / 14399 / Целосни спецификации
Опис

Kitty Spangles Solitaire за Mac е врвната игра со пасијанс која нуди широк избор од 46 одлични игри, вклучувајќи ги Klondike, Canfield, Freecell, Spider, Penguin, Pyramid, Golf и Gaps. Оваа врвна игра со пасијанс е дизајнирана да внесе стил во една од најпопуларните игри во светот. Со Кити и нејзините пријатели како ваши придружници во оваа игра, можете да уживате со часови забава и забава.

Една од најдобрите работи за Kitty Spangles Solitaire за Mac е нејзиниот приспособлив изглед. Можете да изберете изглед кој одговара на вашето расположение од три стила на картички и блескава палета на прекрасно дизајнирани и анимирани теми. Без разлика дали сакате да играте со класични карти или нешто помодерно и стилски, оваа игра ве опфати.

Друга одлична карактеристика на Kitty Spangles Solitaire за Mac е неговата способност да креира повеќе профили на играчи. Можете да развиете здрава конкуренција со вашето семејство и пријатели со создавање на кој било број на профили на играчи и споредување на резултатите. Играта ќе го запомни вашиот напредок, резултати и статистика, вклучувајќи ги одиграните и добиените игри, како и времето одиграно.

Kitty Spangles Solitaire за Mac ги користи најновите Mac технологии кои овозможуваат непречено менување на големината на неговиот прозорец со висока резолуција за да одговара на вашиот начин на живот како пасијанс. Без разлика дали сакате да играте на мал или голем екран или дури и во режим на цел екран - оваа игра има сè покриено.

Самата игра е мазна со лесни за употреба контроли кои го олеснуваат брзото подигање на секој. Графиката е неверојатно убава со живописни бои кои се појавуваат на која било големина на екранот што го прави пријатно искуство без разлика кој уред го користите.

Покрај сите овие карактеристики споменати погоре - достапни се и различни нивоа на тежина во секој тип на игра со пасијанс понудена од Kitty Spangles Solitaire за Mac што ја прави погодна за играчи на различни нивоа на вештини, почнувајќи од почетници до експерти.

Генерално, ако барате привлечно искуство со пасијанс на вашиот Mac, тогаш не гледајте подалеку од Kitty Spangles Solitaire! Со својот приспособлив изглед и теми, заедно со повеќе профили на играчи и беспрекорни опции за промена на големината - оваа врвна игра со пасијанс нуди сè што им е потребно и на случајните гејмери ​​и на сериозните играчи!

Целосни спецификации
Издавач Swoop Software
Страница на издавачи http://www.swoopsoftware.com/
Датум на издавање 2011-06-09
Датум на додавање 2011-06-09
Категорија Игри
Под категорија Картички и лотарија
Верзија 4.1,1
Барања за ОС Mac OS X 10.5 PPC, Macintosh, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.5 Intel
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 14399

Comments:

Најпопуларни