goSerial for Mac

goSerial for Mac 0.3.5

Опис

goSerial за Mac - врвното решение за сериско поврзување

Во денешниот свет, повеќето периферни уреди се поврзуваат преку USB или дури и преку воздух. Сепак, сè уште има прилики кога ви треба едноставен сериски кабел за поврзување на вашите уреди. Без разлика дали се работи за дебагирање, програмирање или пренос на податоци, неопходно е да имате сигурно и лесно за користење решение за сериско поврзување.

Воведување на goSerial за Mac - врвното решение за сериско поврзување што го олеснува користењето на вашата сериска врска што е можно повеќе. Создаден специјално за корисници на Mac, goSerial обезбедува интуитивен и лесен интерфејс кој ви овозможува лесно да управувате со вашите сериски врски со само неколку кликања.

Со goSerial, можете да користите која било сериска порта поддржана од ОС и да отворате повеќе конекции истовремено. Ова значи дека можете лесно да се префрлате помеѓу различни уреди без да мора постојано да ги исклучувате и повторно да ги приклучувате каблите.

Една од истакнатите карактеристики на goSerial е неговата поддршка за алатките за пренос на датотеки со командна линија. Ова ви овозможува брзо и лесно да пренесувате датотеки помеѓу вашиот Mac и другите уреди поврзани преку сериски кабел.

Покрај можностите за пренос на датотеки, goSerial исто така ви овозможува да испраќате текст или датотеки преку кратенки или функционални копчиња. Оваа функција е особено корисна ако треба да испраќате повторливи команди или збирки податоци.

За оние на кои им се потребни понапредни способности за автоматизација, goSerial вклучува и моќен јазик за скриптирање кој овозможува автоматизација на сложени задачи како што се конфигурација на уредот или евиденција на податоци.

Ажурирањето со ажурирањата на софтверот никогаш не било полесно благодарение на механизмот за ажурирање на софтверот Sparkle вграден во goSerial. Секогаш ќе имате пристап до најновите функции и поправени грешки без да морате сами да ги проверувате ажурирањата.

Генерално, ако барате лесно за користење, но моќно решение за управување со вашите сериски конекции на вашиот Mac компјутер, тогаш не гледајте подалеку од goSerial!

Целосни спецификации
Издавач furrysoft
Страница на издавачи http://www.furrysoft.de
Датум на издавање 2011-06-29
Датум на додавање 2011-06-29
Категорија Возачи
Под категорија Мрежни драјвери
Верзија 0.3.5
Барања за ОС Mac OS X 10.4 PPC, Mac OS X 10.5 PPC, Macintosh, Mac OS X 10.4 Intel, Mac OS X 10.5 Intel, Mac OS X 10.6 Intel
Барања Mac OS X 10.4 - 10.6
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 557

Comments:

Најпопуларни