Golden Trails 2: The Lost Legacy Collector's Edition for Mac

Golden Trails 2: The Lost Legacy Collector's Edition for Mac 1.0

Опис

Golden Trails 2: The Lost Legacy Collector's Edition за Mac е возбудлива авантуристичка игра со скриени предмети што ве води на патување назад во 18 век. Во овој втор наслов од серијата Златни патеки, играте како Хенри, чиј дедо е обвинет за пиратерија и осуден на смрт. Вашата мисија е да патувате низ четири континенти, да го пронајдете дневникот на бродот и неговите исчезнати страници и да ја откриете вистината за минатото на вашиот дедо за да го спасите неговиот живот.

Но, оваа приказна има многу повеќе отколку што изгледа. Како што се впуштате во вашата потрага, ќе откриете одамна заборавени легенди, изгубени наследства, па дури и љубовна приказна која ќе ве држи ангажирани од почеток до крај. Со повеќе од 2000 скриени предмети за наоѓање и оригинални загатки за решавање на патот, Golden Trails 2: The Lost Legacy Collector's Edition за Mac нуди часови извонредна игра што ќе ве натера да се враќате за повеќе.

Една од истакнатите карактеристики на Golden Trails 2: The Lost Legacy Collector's Edition за Mac е неговата неверојатна визуелност. Од егзотични локации во Магреб и Шпанија до дождливата Англија и легендарните острови во Карипското Море, секоја сцена е прекрасно прикажана со сложени детали што ги пренесуваат играчите назад во времето. Без разлика дали станува збор за истражување на древни урнатини или пловидба по предавнички води на пиратски брод, секој момент изгледа како авантура.

Покрај неговата волшебна приказна и восхитувачката графика, Golden Trails 2: The Lost Legacy Collector's Edition за Mac нуди и различни мини-игри кои додаваат дополнителен слој на возбуда. Играчите можат да ја тестираат својата цел со предизвици во галеријата за стрелање или да ги искористат своите вештини за решавање проблеми со игри со загатки дизајнирани специјално за овој наслов.

Како што играчите напредуваат низ Golden Trails 2: The Lost Legacy Collector's Edition за Mac, тие можат да собираат изгубени работи расфрлани низ секое ниво што додава уште еден слој на предизвик додека заработуваат бројни трофеи на нивното патување.

Генерално, ако барате привлечна авантуристичка игра со скриени предмети со зачудувачки визуелни слики и предизвикувачки загатки, тогаш не гледајте подалеку од Golden Trails 2: The Lost Legacy Collector's Edition за Mac!

Целосни спецификации
Издавач Macgamestore
Страница на издавачи http://www.macgamestore.com
Датум на издавање 2011-07-19
Датум на додавање 2011-07-21
Категорија Игри
Под категорија Други игри
Верзија 1.0
Барања за ОС Mac OS X 10.4/Intel, Mac OS X 10.5/Intel, Mac OS X 10.6/10.7
Барања None
Цена $13.99
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 334

Comments:

Најпопуларни