Livelox for Mac

Livelox for Mac 1.2

Mac / Knowit Uppsala AB / 455 / Целосни спецификации
Опис

Livelox за Mac: Врвна услуга за стриминг на музика

Дали сте уморни од постојано пребарување на вашите омилени песни на различни платформи? Дали сакате услуга за стриминг музика која е бесплатна, лесна за користење и достапна од каде било во светот? Не гледајте подалеку од Livelox за Mac!

Livelox е бесплатна услуга за стриминг музика која се напојува од Youtube. Со Livelox, можете да ги најдете вашите омилени песни, да ги сортирате во плејлисти и да пристапите до нив од каде било. Без разлика дали сте дома или сте во движење, најавете се на Livelox од кој било уред што го поддржува за да ја прелистувате вашата библиотека.

Една од најдобрите работи за Livelox е што сè се чува на интернет. Ова значи дека никогаш не треба да се грижите за тоа каде ја чувате вашата музика. За разлика од другите услуги, нема премиум сметки со Livelox - тој е потполно бесплатен и секогаш ќе биде.

Но, што го издвојува Livelox од другите услуги за стриминг музика? За почеток, музичките топ листи се вклучени во Livelox и се ажурираат на редовна основа и ви ги носат најновите песни секој ден. Ова значи дека секогаш ќе бидете во тек со најновите хитови.

Дополнително на ова, верзијата 1.1 наваму вклучува нова гуру функција која избира избор на песни врз основа на типот на музика што неодамна сте ја слушале. Гуруто ќе дознае за вашиот музички стил според песните што ги пуштате, а потоа ќе најде песни што одговараат на вашите преференции - што ќе го олесни од кога било досега да откриете нови изведувачи и жанрови.

Па, зошто корисниците на Mac треба да изберат Livelox наместо други опции? Прво затоа што е потполно бесплатен! Второ затоа што е неверојатно лесен за користење – едноставно најавете се од кој било уред со пристап до интернет и започнете веднаш да прелистувате низ илјадници песни.

Друга одлична карактеристика на Livlelox за Mac е неговата компатибилност со уредите на Apple како што се iPhone или iPad - овозможувајќи им на корисниците беспрекорна интеграција помеѓу нивните уреди без да се грижат за рачно пренос на датотеки меѓу нив.

Севкупно, ако барате се-во-едно решение кога станува збор за наоѓање нови мелодии или едноставно уживање во старите омилени, тогаш не гледајте подалеку од Livlelox - неговиот едноставен интерфејс во комбинација со моќни карактеристики ја прави оваа апликација совршен избор за секој кој сака да слуша добро квалитетна аудио содржина!

Целосни спецификации
Издавач Knowit Uppsala AB
Страница на издавачи http://www.livelox.com
Датум на издавање 2011-07-22
Датум на додавање 2011-07-22
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Стриминг аудио софтвер
Верзија 1.2
Барања за ОС Mac OS X 10.4 Intel/PPC, Mac OS X 10.5 Intel/PPC, Mac OS X 10.6/10.7
Барања Java Runtime Environment 1.5
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 455

Comments:

Најпопуларни