SWF to FLA Converter for Mac

SWF to FLA Converter for Mac 6.3

Mac / SothinkMedia Software / 2760 / Целосни спецификации
Опис

SWF to FLA Converter for Mac е моќен и разноврсен софтвер кој им овозможува на корисниците лесно да ги конвертираат SWF-датотеките во формати FLA или FLEX. Овој водечки декомпајлер за Mac Flash и конвертор од Flash во html5 е суштинска алатка за графички дизајнери, веб-програмери и секој што работи со содржина на Flash.

Со SWF во FLA конвертор за Mac, корисниците можат да извлечат различни Flash ресурси како што се форма, слика, звук (mp3, wav), видео (flv), текст, sprite, ActionScript и многу повеќе. Софтверот исто така им овозможува на корисниците лесно да ја заменат сликата/обликот/текст/звукот за SWF-датотеките.

Овој софтвер поддржува Flash CS3/CS4/CS5 и ActionScript 2.0/3.0 што го прави компатибилен со широк опсег на уреди и платформи. Дополнително, може да добие XFL датотека од Flash CS5 SWF што им овозможува на корисниците директно да ја уредуваат оригиналната изворна датотека.

Една од најимпресивните карактеристики на овој софтвер е неговата способност за глобално пребарување на сите ActionScript во даден проект. Оваа функција заштедува време дозволувајќи им на корисниците брзо да лоцираат одредени фрагменти од код или функции во нивните проекти.

SWF во FLA конверторот за Mac, исто така, нуди можности за сериско извозување што им овозможува на корисниците да извезуваат повеќе SWF ресурси одеднаш со само еден клик. Оваа функција заштедува време кога работите на големи проекти за кои е потребен повеќекратен извоз.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата онлајн функција за снимање и преземање блиц со еден клик што им овозможува на корисниците лесно да снимаат онлајн флеш содржина од веб-локации како YouTube или Vimeo без да имаат никакво техничко знаење за тоа како функционираат овие страници.

Генерално, SWF To FLA Converter For Mac обезбедува лесно за користење решение за конвертирање на SWF во други формати додека ги задржува сите оригинални елементи како слики или звуци што се користат во нив - што го прави суштинска алатка во комплетот алатки на секој дизајнер!

Целосни спецификации
Издавач SothinkMedia Software
Страница на издавачи http://www.sothinkmedia.com
Датум на издавање 2011-07-15
Датум на додавање 2011-07-26
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија Флеш софтвер
Верзија 6.3
Барања за ОС Mac OS X 10.5 Intel/PPC
Барања Mac OS X 10.5 or above
Цена $79.99
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 2760

Comments:

Најпопуларни