Easy Web Animator Free for Mac

Easy Web Animator Free for Mac 3.0.2

Опис

Easy Web Animator Free за Mac е моќен софтвер за графички дизајн кој го поедноставува процесот на создавање анимација. Со својот кориснички интерфејс и напредните функции, овој софтвер е совршен и за почетници и за професионалци кои сакаат брзо и лесно да креираат прекрасни анимации.

Една од истакнатите карактеристики на Easy Web Animator Free е неговата поддршка за создавање анимација со превртување. Оваа функција ви овозможува да креирате превртени анимации слични на вистинскиот процес на создавање анимација, што го олеснува оживувањето на вашите идеи. Без разлика дали креирате едноставен анимиран GIF или сложена интерактивна веб-локација, Easy Web Animator Free има се што ви треба за да започнете.

Покрај неговите можности за превртување на анимација, Easy Web Animator Free, исто така, вклучува значителни надградби на функцијата за цртање со помош на Bezier кривата, алатката Bucket и Eye dropper алатката. Овие алатки го олеснуваат создавањето прецизни форми и линии со леснотија, давајќи ви целосна контрола врз вашите дизајни.

За да им се олеснат работите на корисниците, непотребните копчиња се елиминирани од интерфејсот. Минималниот број на копчиња потребни за употреба е претставен во едноставен распоред што го олеснува наоѓањето на она што ви треба кога ви е потребно.

Без разлика дали сте искусен аниматор или штотуку почнувате со графички дизајн, Easy Web Animator Free има сè што ви е потребно за да креирате прекрасни анимации брзо и лесно. Па зошто да чекаме? Преземете го Easy Web Animator Free денес и почнете да ги оживувате вашите идеи!

Целосни спецификации
Издавач Cyberfront
Страница на издавачи http://www.easywebanimator.com/
Датум на издавање 2011-08-22
Датум на додавање 2011-08-24
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија Флеш софтвер
Верзија 3.0.2
Барања за ОС Mac OS X 10.4/Intel, Mac OS X 10.5/Intel, Mac OS X 10.6/10.7
Барања Adobe Flash Player 9 or Later
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 5388

Comments:

Најпопуларни