Dialog Maker for Mac

Dialog Maker for Mac 3.0

Mac / Richard Birkett Development / 363 / Целосни спецификации
Опис

Dialog Maker за Mac: The Ultimate Utility за команди за интеракција со корисници на AppleScript

Дали сте уморни од пишување досадни команди за интеракција со корисникот во вашиот AppleScript код? Дали сакате да постои начин да се насочи процесот и да се создадат софистицирани инструкции брзо и лесно? Не гледајте подалеку од Dialog Maker за Mac, врвната алатка за командите за интеракција со корисници на AppleScript.

Како алатка за развивачи, Dialog Maker е дизајниран да се справи со сите команди за „интеракција со корисникот“ „StandardAdditions“, како што е дијалогот за прикажување, избирање од списокот и избирање датотека со многу други што ќе бидат достапни со бесплатни ажурирања! Со Dialog Maker, можете многу брзо да креирате софистицирани известувања со минимален минимум пишување. Ги знае сите постоечки параметри за секоја команда и ви овозможува лесно да ги приспособите.

Една од најдобрите карактеристики на Dialog Maker е неговата способност да ги преземе опциите на вашата команда и да ги претвори во парче скрипта. Потоа можете да го копирате, да го вметнете во најпредниот прозорец на AppleScript Editor, па дури и да го прегледате пред употреба. Ова заштедува време со елиминирање на грешките во рачното кодирање што може да се појават при рачно внесување на овие команди.

Но, немојте само да го прифатите нашиот збор за тоа - бета-тестерите дадоа одлични критики на Dialog Maker. Тие потврдуваат колку е корисен, ориентиран кон работниот тек, брз и лесен за користење со детална и корисна помош (која се наоѓа на вашиот Mac и не ве носи досадно на некоја веб-локација). Со својот интуитивен интерфејс и моќните способности, Dialog Maker сигурно ќе стане суштинска алатка во арсеналот на секој програмер.

Па зошто да чекаме? Пробајте го Dialog Maker денес! Ако имате какви било прашања или грижи за овој софтверски производ, ве молиме контактирајте со [email protected]. Секогаш сме среќни да им помогнеме на нашите клиенти да извлечат максимум од нивното софтверско искуство.

Целосни спецификации
Издавач Richard Birkett Development
Страница на издавачи http://www.web.me.com/imadrichard
Датум на издавање 2011-08-23
Датум на додавање 2011-08-26
Категорија Алатки за програмери
Под категорија Алатки за кодирање
Верзија 3.0
Барања за ОС Mac/OS X 10.7
Барања None
Цена $6.99
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 363

Comments:

Најпопуларни