iMazing Profile Editor for Mac

iMazing Profile Editor for Mac 1.2.6

Опис

iMazing Profile Editor за Mac е моќен комунален софтвер кој спаѓа во категоријата Услужни и оперативни системи. Овој софтвер е дизајниран да ви помогне лесно да ги дефинирате поставките што се подготвени за распоредување локално или преку MDM на повеќе iPhone, iPad, Mac и други уреди на Apple. Со уредувачот на профили iMazing, можете лесно да ги конфигурирате уредите на Apple и да ги поставите вистинските параметри.

Софтверот доаѓа со низа функции што го прават суштинска алатка за секој што треба да управува со повеќе уреди на Apple. Една од клучните карактеристики на iMazing Profile Editor е неговата способност да додава или отстранува носивост за конфигурација. Ова значи дека можете да ги приспособите поставките на вашиот уред според вашите специфични потреби.

Друга одлична карактеристика на уредувачот на профили iMazing е неговата способност да извезува носивост во plist. Ова ви овозможува лесно и брзо да ги споделувате вашите конфигурации со други. Можете и дигитално да потпишувате профили користејќи го овој софтвер, со што се осигурува дека се безбедни и дека не можат да бидат манипулирани.

Една од најдобрите работи за уредувачот на профили iMazing е колку е приспособлив. Можете да ја прилагодите апликацијата според вашите работни текови со користење на филтри за приказ. Ова ви олеснува брзо и ефикасно да го пронајдете она што ви треба.

Генерално, iMazing Profile Editor за Mac е одличен корисен софтвер кој нуди широк опсег на функции дизајнирани специјално за управување со уредите на Apple. Без разлика дали сте ИТ професионалец или само некој што сака поголема контрола врз поставките на својот уред, овој софтвер има се што ви треба.

Клучни карактеристики:

1) Дефинирајте поставки подготвени за распоредување

2) Конфигурирајте ги уредите на Apple

3) Додајте или отстранувајте носивост за конфигурација

4) Извезете носивост во формат plist

5) Дигитално потпишувајте ги профилите

6) Прилагодете ја апликацијата користејќи филтри за прикажување

Придобивки:

1) Лесно управување со повеќе уреди на Apple

2) Приспособливи работни текови

3) Безбедно дигитално потпишување

4) Брзо споделување преку извоз на носивост

5) Ефикасно уредување на конфигурацијата

Заклучок:

Како заклучок, ако барате моќен комунален софтвер дизајниран специјално за управување со уредите на Apple, тогаш не гледајте подалеку од iMazing Profile Editor за Mac! Со својот широк опсег на функции, вклучувајќи лесни опции за распоредување, приспособливи работни текови и безбедни можности за дигитално потпишување - оваа алатка има се што им е потребно на ИТ професионалците, како и на поединците кои сакаат поголема контрола врз поставките на нивниот уред!

Целосни спецификации
Издавач DigiDNA
Страница на издавачи http://www.digidna.net
Датум на издавање 2020-06-04
Датум на додавање 2020-06-04
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Одржување и оптимизација
Верзија 1.2.6
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 4

Comments:

Најпопуларни