Apeaksoft Video Converter Ultimate for Mac

Apeaksoft Video Converter Ultimate for Mac 2.2.16

Mac / Apeaksoft Studio / 19 / Целосни спецификации
Опис

Apeaksoft Video Converter Ultimate за Mac е моќен видео софтвер кој ви овозможува да конвертирате медиумски датотеки во други популарни формати како MP4, MOV, AVI, MP3 и многу повеќе. Со овој софтвер, можете да уживате во вашите видеа на повеќе преносливи уреди без да се грижите за проблеми со компатибилноста.

Една од клучните функции на Apeaksoft Video Converter Ultimate за Mac е неговата способност да конвертира различни медиумски датотеки. Поддржува широк спектар на формати како што се MP4, AVI, FLV, WebM, TS, MKV, MOV и многу други. Покрај тоа, тој поддржува и многу преносливи уреди како Samsung и iPhone.

Друга одлична карактеристика на Apeaksoft Video Converter Ultimate за Mac е неговата способност да конвертира ДВД. Ако имате проблеми со репродукција на DVD на вашиот уред или компјутер поради проблеми со компатибилноста или регионални ограничувања, тогаш овој софтвер може да ви помогне. Со неговиот лесен за користење интерфејс и моќниот мотор за конверзија, можете лесно да ги конвертирате вашите DVD диск/папка/ISO-датотеки во видеа што се компатибилни со кој било уред.

Покрај конвертирањето медиумски датотеки и ДВД-а, Apeaksoft Video Converter Ultimate за Mac нуди и различни алатки за уредување кои им овозможуваат на корисниците да ги приспособат своите видеа пред конверзија. Можете да ги ротирате/отсекувате/спојувате/кратите вашите видеа, како и да ги прилагодите нивоата на осветленост/контраст/заситеност/нијанса според вашите преференции. Дополнително, има достапни филтри кои им овозможуваат на корисниците да додаваат специјални ефекти како црно-бел или сепија тон итн., да додаваат водени жигови или преводи на различни јазици.

Apeaksoft Video Converter Ultimate за Mac, исто така, обезбедува некои корисни алатки за корисници кои сакаат поголема контрола врз нивните медиумски датотеки. Можете да ја уредувате ознаката ID3 која содржи информации за името на изведувачот/називот/година итн., да компресирате големи датотеки во помали големини без да го изгубите квалитетот користејќи напредни алгоритми за компресија; подобрување на квалитетот на видеото со отстранување на шум/тресење/заматување ефекти; креирајте GIF-датотеки од кратки клипови; креирајте 3D филмови од 2D со додавање ефект на перцепција на длабочина.

Севкупниот Apeaksoft Video Converter Ultimate за Mac е одличен избор ако барате разновиден видео конвертор со напредни функции за уредување што ќе ви помогнат да бидете сигурни дека целата ваша медиумска содржина непречено се репродуцира на сите уреди, без оглед на ограничувањата на форматот или регионот!

Целосни спецификации
Издавач Apeaksoft Studio
Страница на издавачи https://www.apeaksoft.com/
Датум на издавање 2022-07-25
Датум на додавање 2022-07-25
Категорија Видео софтвер
Под категорија Видео конвертори
Верзија 2.2.16
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Monterey macOS Big Sur macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 19

Comments:

Најпопуларни