Apeaksoft Android Data Recovery for Mac

Apeaksoft Android Data Recovery for Mac 1.0.38

Mac / Apeaksoft Studio / 53 / Целосни спецификации
Опис

Apeaksoft Android Data Recovery за Mac е моќен комунален софтвер кој може да ги врати изгубените податоци од вашиот телефон со Android, вклучително и скршени уреди. Се смета за најдобар андроид софтвер за обновување податоци на пазарот поради неговите напредни функции и кориснички интерфејс.

Со овој софтвер, можете лесно да ги вратите избришаните текстуални пораки на вашиот телефон со Android. Можете да ги извезете преземените текстуални пораки во формати HTML или EXCEL на вашиот компјутер. Оваа функција е корисна кога треба да водите евиденција на важни разговори или кога случајно ќе избришете важна порака.

Овој моќен софтвер за обновување фотографии на Android може да ги врати и вашите избришани фотографии од вашиот телефон со Android со само еден клик и лесно да ги зачува на вашиот компјутер. Губењето скапоцени спомени, како што се фотографиите, може да биде поразително, но со Apeaksoft Android Data Recovery за Mac, не мора да се грижите дека ќе ги изгубите засекогаш.

Покрај враќањето на текстуалните пораки и фотографиите, оваа помошна алатка има и функција за обновување контакти што ви овозможува да ги вратите изгубените контакти од телефонот на компјутерот. Губењето важни контакти може да биде фрустрирачко, но со оваа алатка при рака, можете лесно да ги вратите без никаква мака.

Покрај тоа, Apeaksoft Android Recovery Data Recovery за Mac поддржува многу други типови датотеки како што се датотеки Галерија, записи од историјата на повици, видеа, музика и документи на вашите уреди со Android. Ова значи дека без разлика каков тип на датотека ќе изгубите на вашиот уред; секогаш има шанса да го вратите користејќи го овој софтвер.

Друга одлична карактеристика на Apeaksoft Android Data Recovery за Mac е неговата способност да прави резервна копија на сите податоци на уред со Android со само еден клик. Процесот на резервна копија е брз и ефикасен; ги зачувува сите податоци, вклучително и апликациите инсталирани на уредот на хард дискот на компјутерот, така што тие се безбедни дури и ако нешто се случи со оригиналниот уред.

Функцијата за резервна копија, исто така, им овозможува на корисниците да ги прегледаат своите резервни копии пред да ги вратат на кој било друг паметен телефон или таблет со Android, што им олеснува на корисниците кои сакаат нивните нови уреди да се постават точно како нивните стари без да недостасуваат датотеки или поставки.

И на крај, но не и најмалку важно, Скршена функција за екстракција на податоци од Android која им овозможува на корисниците да ги извлечат изгубените податоци од скршените Samsung Galaxy Note 3/4/5/S4/S5/S6 итн., во моментов поддржуваат само некои Samsung уреди, но ние работиме напорно секој ден, обидувајќи се од себе проширување на нашата листа на поддржани модели за повеќе луѓе да имаат корист од нашиот производ.

Севкупното Apeaksoft Andriod Data Recovery за Mac нуди сеопфатни решенија кога станува збор за враќање на изгубените датотеки од уред со Android, без разлика дали тие биле случајно избришани или поради проблеми со хардверски дефект, како што се скршени екрани итн. функцијата заедно со способностите за екстракција на скршен Andriod уред го прават да се издвојува меѓу другите слични производи достапни денес!

Целосни спецификации
Издавач Apeaksoft Studio
Страница на издавачи https://www.apeaksoft.com/
Датум на издавање 2022-06-27
Датум на додавање 2022-06-27
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Софтвер за пренос и синхронизација на податоци
Верзија 1.0.38
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 53

Comments:

Најпопуларни