Apeaksoft iPhone Data Recovery for Mac

Apeaksoft iPhone Data Recovery for Mac 1.2.6

Mac / Apeaksoft Studio / 72 / Целосни спецификации
Опис

Apeaksoft iPhone Data Recovery за Mac е моќен софтвер кој може да ви помогне да ги вратите изгубените податоци од вашите iOS уреди или од датотеките за резервни копии на iTunes/iCloud. Ги поддржува најновите уреди со iOS, вклучително и iPhone 13, и може да врати различни типови податоци како што се пораки, контакти, историја на повици, белешки, податоци QQ/WeChat, медиумска содржина на Line/Kik/Viber и многу повеќе.

Со Apeaksoft iPhone Data Recovery за Mac, повеќе не мора да се грижите за губење на вашите важни податоци. Без разлика дали случајно сте избришале некои датотеки или сте ги изгубиле поради паѓање на системот или други причини, овој софтвер може да ви помогне да ги вратите лесно и брзо.

Една од клучните функции на Apeaksoft iPhone Data Recovery за Mac е неговата способност да ги поврати изгубените податоци од уредите со iOS. Ако сте изгубиле важни контакти или пораки на вашиот iPhone или iPad, овој софтвер може лесно да го скенира вашиот уред и да ги врати избришаните ставки. Можете исто така да го користите за враќање на фотографии, гласовни белешки и други медиумски содржини што биле случајно избришани.

Друга корисна карактеристика на Apeaksoft iPhone Data Recovery за Mac е неговата способност да ги враќа податоците од резервните датотеки на iTunes/iCloud. Ако сте направиле резервна копија на вашиот уред со iTunes/iCloud пред да изгубите какви било податоци, овој софтвер може да ја извлече резервната датотека и да ги врати изгубените ставки назад на вашиот уред.

Покрај враќањето на изгубените податоци од уредите со iOS и резервните датотеки/iClouds, Apeaksoft iPhone Data Recovery за Mac има и функција за резервна копија и обновување на податоци на iOS која им овозможува на корисниците да направат резервна копија од својот iOS уред со еден клик. Оваа функција им овозможува на корисниците да го вратат датумот на резервна копија или на нивниот компјутер или директно на нивниот iOS уред без никакви проблеми.

Освен тоа, ако има проблеми со вашиот iOS систем како што се заглавени во режимот за обновување/DFU, бело лого на Apple, црн екран итн., тогаш функцијата за обновување на системот IOS на Apeaksoft стапува во игра. Оваа функција помага да се решат овие проблеми со враќање на системот IOS во нормална состојба. Дополнително, тој исто така им овозможува на корисниците да ги надградат/намалат IOS системите.

И на крај, ако е потребен пренос на WhatsApp помеѓу два iOS уреди, тогаш функцијата WhatsApp Transfer е корисна. Со оваа функција, корисниците можеа лесно да префрлаат разговори на WhatsApp помеѓу два iOS уреди. Исто така, тие би можеле да направат резервна копија од сите разговори на WhataApp на компјутерот што може да се обнови подоцна.

Генерално, Apeaksoft iPhone Data Recovery за Mac е одлична алатка што треба да ја има секој корисник на iOS во случај да изгуби некоја важна информација на својот уред. Неговиот кориснички интерфејс им го олеснува ефективно користење дури и на нетехничките луѓе. Па зошто да чекаме? Преземете го Apeaksoft iPhone Обнова податоци денес!

Целосни спецификации
Издавач Apeaksoft Studio
Страница на издавачи https://www.apeaksoft.com/
Датум на издавање 2022-06-08
Датум на додавање 2022-06-08
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија Друг софтвер iTunes & Ipod
Верзија 1.2.6
Барања за ОС Macintosh
Барања Monterey macOS Big Sur macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 72

Comments:

Најпопуларни